Тази седмица  горещите летни настроения ще съвпаднат и с прогнозата. Имаме няколко важни събития, които ще окажат влияние върху всеки един от нас през предстоящите седем дни.
Започваме с Пълнолунието, което ще се случи в знаците Лъв и Водолей и ще достави акцент на темите за любовта и приятелството. Неговото влияние ще е най-силно за тези представители на Лъва, които са родени през седмицата, както и за Водолеите родени през втората половина на Февруари.
Другото важно събитие тази седмица се свързва с идеите и комуникацията. Тъкмо всичко ще се нареди и изясни и точно тогава отново ще се обърка. Много е важно всеки един план и идея да се базират на реалността и да не даваме напразни обещания. Това се отнася най-вече за знаците Дева и Риби.
Емоциите ще са много наситени и на моменти трудно ще се овладяват. Ревността ще мине на преден план, чувството за подозрение към партньорите какво в личен, така и професинален план ще се зароди. Това влияние най-силно ще бъде усетено от представителите на знаците Везни и Козирог.

Съществени промени в плановете могат да се случат в живота на всеки един от нас. Дори и да направим план, който да следваме, то може да има редица събития, които да го променят и да ни талснат в съвсем друга посока на реализация. Представителите на знаците Рак и Овен най-добре ще разберат какво искам да кажа.
Ще има и известна прекаленост и склонност да се изхвърляме по отношение на това, което ни предстои – най-вече що се отнася до пътувания и преговори. Лъжливите обещания много лесно ще бъдат развенчани и ще ни докарат големи проблеми. Свидетели на това ще са Близнаците и Стрелците.
Идеята както за материална, така и за емоционална стабилност ще бъде разклатена и то на базата на негативните емоции, които изпитваме към отсрещната страна. Няма да е лесно да преглътнем това, което ни е обидило и ще искаме реванш. Това може да породи редица напрежение по отношение на връзките с най-близките. Това твърдение се отнася най-вече до Телците и Скорпионите