Тази нощ, по-точно в ранната утрин към 4ч, ще сме свидетели на пълнолуние в знаците Лъв и Водолей – второто такова. Сега ще имаме невероятната възможнот да довършим както в социален, така и в личен план, това което започнахме преди около месец, но не успехяме да го приключим.
Идеите за свободата, за достойнството, за справедливостта и нежеланието да се съобразяваме с неправдата ще излезнат на преден план. Има и редица аспекти, които засилват картината още повече.
В социален план може да се очаква една нова вълна на недоволство срещу социалните несправедливости и този път колективният дух няма да може да бъде лесно укротен. Трябва да сме внимателни обаче, защото има и редица аспекти, които говорят за заблуда и може хора с недобри намерения да се възползват лошо от идеализма.
В личен план може да има напрежение, ако се объркат понятията за приятелство и любов и може да има неочаквани развъзки по отношение на любовните взаимоотношения. Ще трябва да изберем един човек за какво го предпочитаме – за приятел или за интимен партньор и не трябва да му даваме прекалено много роли в живота ни, защото просто няма да се справи.
Разбра се това пълнолуние ще се отрази най-силно на представителите на знака Лъв, които са родени тези дни, както и на представителите на знака Водолей, родени  през втората половина на Февруари. Затова, ако се разползвате в това описание, бъдете особено внимателни, защото при вас със сигурност ще има събития и то в най-скоро време, като тези събития ще засенгат както интимния ви свят, така и взаимоотношенията ви с приятелите.
А що се отнася до Раците, то те си знаят,че тази нощ трудно ще се спи, затова нека да се подготвят с хубава книга и топло мляко и да не се напрягат прекалено много.