Любовта ще мотивира  всички и всички ще се бият за любовта. При някои хора тя ще действа като мотор и ще ги кара да действат,при други хора ще създава драми, при трети ще сочи към голямата дупка в живота и ще ги кара да я търсят. Важното е, че любовта ще присъства в живота на всеки един от нас под една или друга форма.
Овен  чудесна седмица за Овните в любовен план. Тази седмица никой няма да може да ви спре. Ще си действате така какво на вас ви харесва, а освен това ще бъдете и много положително оценени от партньорите. Зарадвайте хората около вас, така и самите те ще ви върнат радостта.
Телец – прекалено рискова може да се стори тази седмица на Телците.  Затова просто не поемайте излишни рискове, за да не си нарушите хармонията. Рисковете могат да са свързани както с работата, така и с общуването, с близостта и с интимността. Бъдете предпазливи, но не чак маниакални.
Близнаци – редица неочаквани събития могат да ви извадят извън релси. Недейте да лъжете тази седмица, защото лесно могат да ви хванат и така ще се объркате много повече. Най-силно ще е засегната сферата на работата, затова бъдете внимателни.
Рак – Раците ще могат да разчитат на късмет тази седмица, особено Раците, родени в началото на юли. Положителни събития, свързани с дома и семейството са на ход. Затова очаквайте ги с нетърпение – все пак това са вашите любими сфери на реализация.
Лъв – това ще е най-активният знак през тази седмица. Сякаш е обрал цялата енергия на зодиака. Никой не може да спре Лъвовете по пътя им на действие. Всяка една задача ще се преследва до успешния край.
Дева – много убедителни могат да са Девите във всяка една сфера тази седмица. Сякаш с думи ще могат да постигнат всичко. Затова действайте, ако искате нещо от другите – сега е моментът да го получите.

Везни – една неочаквана седмица за Везните. Може да има обрати в живота ви, които няма да може да предвидите, но ще се случат. Големи промени в плановете ви и по отношене на близките ви хора са възможни през следващите седем дни. Определено ще ви е много интересно.
Скорпион – силни емоции ще изпепляват душата на Скорпионите тази седмица, но не всичко ще могат да споделят и то ако държат на добрите взаимоотношения с най-близките си. Това, че няма да сте доволни е проблем, който вие трябва да решите, без да обвинявате другите.
Стрелец – време е за действие и то за успешно дейстие. Както професионалната сфера, така и тази на личните взаимоотношения в добре аспектирана сега. Затова концентрирайте се над целите и желанията си – няма да ги постигнете, ако не положите усилия, а предпоставките са така добри.
Козирог – една седмица, в която осново ще мислите за пари – за похарчени пари, за пари, които липсват, за такива, от които имате нужда, за това как да изхарчите наличните. Сякаш в момента нещо ви липсва в емоционален план и искате да го заместите с материални придобивки. Ако пък имате проблеми с материаления план, то може да ви се наложи да се замислите как да го подобрите.
Водолей- не правете планове, защото и без това нещата така ще се променят, че няма да може да ги реализирате така както на вас ви се иска. Ще зависите от редица външни обстоятеслтва и крайната воля няма да е при вас. Няма нужда да се ядосвате, просто трябва да преминете и през това.
Риби  нещата ще се получават добре за вас, но след като ситуацията и събитията са ви измъчили напълно преди това. Точно преди да се откажете всичко ще се нареди така както на вас ви харесва. Затова не се отказвайте накрая.