Знакът на Девата ще управлява тази седмица и ще изнесе на преден план всяка една тема, която е важна за него.
Основното събитие тази седмица се свързва с Новолунието в знака Дева.  То ще постави акцент върху редица въпроси важни в живота ни. От една страна това са задълженията от ежедневен характер, които сами по себе си обаче формират целия ни живот и ако започнем от тях и ги подредим, то може би всичко останало ще си дойде на мястото и ще се подреди по един естествен начин.  Темата за служението и за задъжленията също ще е подчертана и много важна.
От друга страна се намира сферата на здравето, в конкретния случай – физическото здраве. Всички въпроси, свързани под една или друга форма със здравето, с диетите, с медикаментите, които приемаме ще са важни за нас.
Овен – толкова много ви се иска нещата да се случват така както вие искате. Ако не реално, то на думи ще се постараете това да е така. Не бъдете прекалени, защото това, което говорите може да се възприема директно като лъжа и да се обърне срещу вас.
Телец – чудесна седмица по отношение на работата. Тя няма само да изисква от вас и да ви изтощава, но ще ви и дава. Може да усетите, че ви е много приятно да се завърнете на работа или ще откриете нова мотивация в лицето на нов човек в работата.
Близнаци – нещата не се случват по вашия начин и това ви изнервя. Дори и да се опитвате да се концентрирате, то не ви е приятно толкова да сте фокусирани върху детайла. Изчаквайте края на седмицата – тогава ще имате един силен прилив на нова енергия. 
Рак – много успешна седмица за представителите на знака, които са родени през първата седмица на юли. Прекрасни възможности ще ви бъдат предложени – активизирайте се и се възползвайте от тях. Не е време за емоционално колебание, а за активно действие.
Лъв – силната енергия продължава да е с представителите на знака Лъв. Тези, които се занимават с бизнес могат да имат добри успехи. Очаква се раздвижване по отношение на всяка една сфера в живота. Изчакването сега не е вариант, трябва да се действа.
Дева – много важна и много силна седмица, най-вече за представителите на знака, които са родени около 5 Септември. На тях ще им предстои една много важна година, която ще е свързана с много нови начинания и с нови идеи, които ще го поведат в една напълно нова посока.
Везни – много добро време да останете сами със себе си и да премислите по нов начин плановете ви. Има неща, които много ви объркват в момента, предстоят важни промени или поне се надявате това да е така. Помислете какво точно искате и дали си заслужава цената.
Скорпион – седмицата ще е предзивиактелна за вас, но сякаш всичко ще се случва по един много подреден начин и вие с лекота ще минавате през събитията. Не бъдете прекалено критични нито към себе си, нито към другите. Това е седмица на сътрудничеството за вас, а не на противопоставянето.
Стрелец – редица фактори ще провокират поведението на Стрелците през тази седмица. Ще има събития, с които те няма да са съгласни и ще ги смятат за огрничаващи, но това ще е само според тях. Агресивното поведение и изказването на недоволство в ситуация, в която няма какво да се направи не е препоръчително.
Козирог – обърнете поглед към здравето си. Не е необходимо нещо да ви боли или да не се чувствате добре. Понякога неслучването на някои неща се крие в отказ на организма ви да действа. Направете си контролни изследвания, проверете тялото си и го поправете, ако е необходимо.
Водолей – известно колебание може да е характерно за Водолеите през тази седмица и то що се отнася до взимане на важни решения. Освен това обстоятелствата могат да са по-силни от личната воля  и това може да изнервя представителите на знака и да ги обърква.
Риби – тази седмица ще е чудесна за вас, защото ще ти даде възможност да погледнете света отстрани и да направите важна равносметка в живота ви. Има неща, в които сте прекалено зациклили и не можете да ги видите отсрани – сега ще имате тази възможност. След като ги видите обаче е необходимо да направите необходимите промени.