Започва засилването на енергията при всеки един човек. Желанието за изява, за представяне на аз-а, дори за доминация се засилва. Това, което ще ни помогне много през тази седмица обаче е необходимостта от сътрудничество и разбирателство. Само по този начин ще постигнем целите си. Ако решим да наложим себе си на всяка цена, рискуваме да се противопоставим на другите хора по един пагубен за нас начин.
Овен – това ще е седмица, в която на Овните ще им се наложи да проумеят и другата гледна точка и на базата ба реакцията на другите хора ще разберат къде са собствените им грешки. Под една или друга форма те ще се променят, защото ситуацията и обстоятелствата ще го изискват.
Телец – нестабилно е положението при Телците тази седмица, а те никак не харесват нестабилността. Те ще е както емоционална, така и материална. Просто трудно ще се предвиждат събитията и няма да знаят как да реагират. Нека се опитат да не взимат важни решения през седмицата.
Близнаци – много голямо интелектуално напрежение е генерирано при вас Близнаците. Това са идеи, това са планове, мисли, но някакси не могат все още да се подредят, а вие се опитвате да изцедите главите си.  Всичко ще се подреди по един естествен начин, без ваша намеса, просто се опитайте да контролирате нрава си и да не влизате в излишни конфликти.
Рак – много силен период за Раците. Важни и големи промени се очакват в живота ви много скоро. Подгответе се за тях. Тази седмица просто ще набележи пътя, ще ви подскаже накъде да се насочите и как да се подготвите да реагирате на промените.
Лъв – силният период за Лъвовете продължава, тази седмица обаче ще се включи и елемента на служенето. За да остигнете целите си сега няма как да домнирате, трябва да се сработите с другите хора и първо да им помогнете на тях, а след това те ще ви върнат услугата.
Дева – и Девите са в силата си в момента – било то като себеизразяване, било то като планове и идеи. Много успешна седмица за Девите, които се занимават под някаква форма с изкуство и то най-вече театър. Кративната енергия е много силна сега и ще ви даде много добри и ценни идеи.
Везни – чудесно време за преговори и за конструктивна комуникация. Ако имате някакви планове и търсите човек, който да ви помогне, то сега е вашият момент. Няма да имате равни по отношение на убеждаването. Използвайте вродения си чар и действайте.
Скорпион – голяма доза успокоение ще дойде в живота на Скорпионите през тази седмица. Дали това ще е една закъсняла почивка или просто ще имат време да се отдадат на нещата, които харесват – това няма значение. Важното е, че седмицата ще е изпълнена с положителна енергия за представителите на знака.
Стрелец – чудесна седмица за представителите на знака, които се занимават под някаква форма с писменна работа или и предстои да се явят на изпити или да преминат през обучения. Енергията ще благоприятеслтва начинанията в тези сфери, а добрите резултати няма да закъснеят.
Козирог – от вас зависи мрачните мисли и идеи да не ви залеят. Когато седите и се цупите на света и задържате всичко в себе си – то вредите само на себе си. Споделете с другите какво ви мъчи и притеснява и ще се изненадате колко много ценна и полезна помощ могат да ви окажат другите хора.
Водолей – много важна седмица за представителите на този знак и то по отношение на плановете. Раздразнителност и недоволство може да има сред Водолеите тази седмица и то на базата на собствната им неувереност и объркване какво искат точно да правят и как искат да го постигнат. Това обаче са решения, до които трябва сами да достигнете – няма кой да ви помогне.
Риби – може да ви се наложи да правите важни компромиси по отношение на партньорите. Това ще са партньори както в личен, така и в професионален план.  Сами ще разберете, че назрялото напрежение ще изисква такова поведение от вас. Направите ли необходимия компромис обаче, ще видите, че всичко ще се оправи.