Много силно енергийна ще е тази седмица, която предстои. Всеки един  човек може да усеща тази промяна в енергията  по един силен начин, като това може да се изразява на моменти с физическа болка, която внезапно се появява, а след това изчезва. Могат да се забелажат и неразположения, от които примерно човек никога не е страдал преди.
Едното събитие е Пълнолунието в знаците Дева и Риби. Идеята за нараняването и за изцелението. Темите за физическото и психическото здраве. Там от дълбокото на подсъзнанието ще излезе нещо, което ще рефлектира над нас, над физическото ни здраве  и ще ни промени.Точно сега е моментът да си поговорим за емоционалното здраве, защото той най-много ще оказва влияние на физическото. Ако искаме подобряване сега на физическата ни кондиция, то трябва да поработим първо върху емоционалния ни свят и да се изчистим от негативни мисли и намерения.
За това много ще ни помогне второто събитие – а това е обръщането на Плутон, който отново става директен и продължава своя ход напред. Това предполага акцентиране на темата за трансформацията, както в личен, така и в социален план. През седмицата обаче ще си поговорим специално и за двете събития.
Нека сега да видим как енергията на седмицата се отразява на всеки един от астрологичните знаци.
Овен –  и Овните могат да бъдат задълбочени и да реагират емоционално. През тази седмица емоциите могат да са много доминиращи при Овните и на моменти да не знаят точно как да се справят с тях. Могат да стигнат до момент на прозиране на собствените им грешки, които ще ги накара да се отдръпнат за момент и да анализират себе си.
Телец – ролята на служенето се пада тази седмица на Телците. Това ще е период, в който е по-добре да се съобразите с чужото мнение и да следвате течението, отколкото да взимате важни решения и да правите съществени промени в живота си.
Близнаци – неочаквани промени може да има в живота на Близнаците през тази седмица. Тези промени могат да се предизвкани от самите Близнаци, които умеят да спазват едно задоволително ниво на добър тон, но сега ще им прикипи и ще споделят това, което им е на сърцето. Това събитие може да доведе до разместване на пластовете около тях.
Рак – няма да е лесна тази седмица за Раците. Могат да са поставени в ситуации, в които ще трябва да се съобазят с чужда воля и мнение. Тази воля ще е силна и доминираща, а Раците няма да имат възможност да откажат или да постъпят по друг начин. Нека акцентират върху положителното, което новата ситуация ще им даде.
Лъв – много активно застъпени ще са сферите на бизнеса и на финансите в живота на Лъвовете. Прекрасно време е сега да се прави бизнес и да се изграждат контакти, но не е добро време за взимане на важни финансови решения. Ако планирате да вземете кредит или заем, то помислите много добре как ще го върнете и как това ще се отрази на отношенията ви с другите.
Дева – седмицата е много активна за Девите. Много нови идеи ще им хрумнат, ще се срещнат с нови хора, които ще ги мотивират да действат. Нека обаче не прибързват, защото това е възможно. Нека изчакат и да видят как ще се развие ситуацията, а не да се осланят на първия порив, който може да се окаже и грешен.
Везни – Везните няма да могат да разчитат на съобразителност от страна на другите тази седмица. Може да им се наложи да излезнат от зоната си на комфорт и да влезнат в директна конфронтация с хората, които не ги разбират или се правят, че не ги разбират. На базата на конструктивния диалог ще се постигнат много добри неща.

Скорпион – много силен прилив на енергия ще имат Скорпионите през тази седмица. Може да се очаква пробив по отношение на кариера и работа. Социалният образ ще е много важен за Скорпионите сега и те ще имат възможност да го подобрят и то значително.
Стрелец – сферите на дома и на семейството ще са много важни за Стрелците през тази седмица. Може да има важни събития с близки до вас хора, които да имат нужда от вашата помощ или подкрепа. Тази седмица ще имате шанса да се изявите като закрилници и бенефактори в живота на другите около вас.
Козирог – много силна седмица за представителите на този знак. Могат да минат през важна деконструкция и от живота им да изчезнат ненужни мисли, хора, събития и всичко да започне да се конструира по един по-добър иадекватен за тях начин.
Водолей – емоционалните трансформации ще накарат Водолеите да реагират още по-неочаквано и непредвидимо дори за самите себе си. Дори на моменти могат да правят точно обратното на това, което се очаква от тях. Ексцентричният импулс е добре да се притъпи тази седмица, за да не провокира сериозни междуличностни конфликти.
Риби – през тази седмица Рибите ще трябва да подредят най-накрая емоциите си, защото в последно време много ги бяха разляли и това ги караше да се чувстват в едно безремие, където нищо нямаше значение. Нови задачи от професионален план ще изникнат през тях и ще изискват внимание на представителите на този знак.