Ето че стигнахме и средата на хороскопа. Ако душата досега се е учила как да се справя сама и уроците са били свързани с изява на егото в най-близките до човека сфери, то сега в живота на човек влиза Другият, заедно със знака Везни. Оттук нататък влизаме в ти-зоната на хороскопа, където уроците се учат във взаимност и със заедност.
Овен – тази енергия ще е трудна за Овена, защото той по принцип е краен индивидуалист. Сега обаче партньорите в живота на Овена ще са много важни, защото ще му дават едно отражение, от което той има нужда за да се промени успешно.
Телец –  много по-хармонична седмица от миналата, в която Телците активно ще се ориентират към това да търсят хармонията в живота си и ако тя липсва, то ще намират начини как да я постигат отново. Важно е да обърнат специално внимание на дома и на членовете на семейството.
Близнаци – чудесна седмица за изява във всеки един план. По отношение на парнтьорството Близнаците могат да бъдат много убедителни и да получат това, което искат от отсрещната страна. По отношение на публичния живот, то ще има много добри моменти за позитивна слава.
Рак – тази седмица може да предизвиква известна несигурност в Рака. Тази несигурност ще се отнася до хората около него – може да има чувството, че не може да им се довери напълно и да разчита на тях, от друга страна ще има и известна несигурност в себе си.
Лъв – да внимават другите как се държат с Лъвовете през тази седмица. Егото им е много оголено и могат да се засягат от всякакви неща, особено за такива, които се отнасят до най-близките им хора, към които могат да демонстрират нескрита ревност. Обръщайте им подобаващо внимание.
Дева – Девите ще са много ценни през тази седмица. От една страна могат да оказват голяма помощ   на хората около себе си, от друга страна могат да са много важни  по отношение на изкарването на пари, особено ако във фирмата имате представители на този знак. Разчитайте на тях и им показвайте, че ги цените.

Везни – дойде времето на Везните и сега тяхната енергия ще е тази ,която ще доминира. Везните постепенно започват да излизат от Сатурновата си дупка и енергията ще започне да им се завръща. Много добър период за поставяне на цели за новата им година.
Скорпион – силно се активираха Скорпионите от миналата седмица и сега не могат да се успокоят. Вече енергията е много по-улегнала и много по-лесно може да се насочи. Седмицата може да е много успешна, ако успят да я насочат правилно и да си спестят негативните емоции.
Стрелец – много прибързани са Стрелците през тази седмица. Склонни са да правят бързо заключения и то без да са обкетивни. Ако се вгледат в себе си ще разберат, че сами се карат да страдат, а другите могат изобщо да не ги отразяват.
Козирог – промените, които бяха характерни за миналата седмица сега ще продължат, защото те не са мигновени, а са процес. Сериозно напрежение и притеснение беше обзело Козирозите през последните дни, сега нещата започват постепенно да се успокояват и напасват.
Водолей – много по-меки и приятни ще са Водолеите през тази седмица. Чудесна време за любовни начинания и за сериозно замисляне над темата за партньорството. Естественото им очарование ще се върне, а странността на характера им ще те притъпи и ще бъдат чудесни в социален план.
Риби – добре е да споделят с близките си какви планове имат и какво мислят да направят в най-близко бъдеще. Ако сами си правят преценката могат да се объркат през тази седмица или да се заемат с нещо, което не е толкова успешно или правилно. Чуждата гледна точка ще е много важна.