Вече споменахме, че всчко едно събитие, което се случва в кардиналните знаци е много важна. Това затъмнение ще е още по-важно, защото се случва във знаците Овен, който отговрая за нас самите, за егото ни и способността ни да се самоналагаме, както и знака Везни, който се свързва с партньорството.

Пълнолунието винаги подчертава емоционалния ни свят и то по един осезателен начин. Този път подчертани ще са темите за себеизявата, налагането на егото и партньорството. Енергията е насочена в две направления. От една страна може да се стигне до раздяла, ако не се намери хармонията в едни взаимоотношения. От друга страна може да се потърси сътрудничество и така проблемът да се реши на базата на компромисите.  При всеки един случай сферата както на личното, така и на професионалното партньорство ще бъде акцентирана.

Разбира се, най-силно тази енергия ще бъде усетена от представителите на знаците Овен и Везни, които са родени във втората половина на знака. Това е важен момент за вас, защото той може да бележи нова насока в живота ви. Затова решенията, които трябва да вземете са важни. Понякога и раздялата е решение и тя може да ви донесе много повече хармония, отколкото сте си представяли.

Всеки един от нас ще се изправи пред това да помисли колко ценно за него е партньорството и какви компромиси може да направи в тази насока. Сега е и подходящият момент да отделим нужното време на тези тема.