Астрологично важна ще е тази седмица, защото ще има интересни събития, които ще окажат влияние на всеки един от нас.
Първо това е обръщането на Меркурий, който вече е директен. Сега отново идва подходящият момент да сключвате договори, да се местите, да си купувате техника, да подобрите комуникацията си с другите.
Второто събитие отново се свързва с ретроградност.Тази седмица още една планета във воден знак обръща движението си и това е Нептун. Силната емоционалност, жертвоготовност и емоционално служение вече няма да са обърнати към самите нас, а ще се опитаме да ги предложим и на другите и то с цел да им помогнем.

 
Третото събитие е пълнолунието в знаците Телец и Скорпион, което ще акцентира върху темата за притежанията във нашия живот. Всеки един от нас ще се замисли по различен начин какви са предизвикатеслтвата му в материален план и как може да се справи с тях.  Тази седмица е много двояка по отношение на парите. От една страна може да даде голям ръст по отношение на бизнеса, но от друга страна може да даде съществени загуби.

 

Овен  финансовият аспект ще бъде много силно усетен от Овните през тази седмица. Всяка една стъпка по отношение на бизнеса и на изкарването на пари трябва да се прави много разумно и много внимателно. Границата между успех и неуспех ще е много малка и ще се крепи просто на едно решение.

Телец – Неминуемо Телците ще трябва да се сблъскат с трансформации и промени в живота си през тази седмица. От една страна те ще са свързани с материалния свят, от друга страна ще са емоционални. Събитията искат да им покажат, че промяната е започнала в живота им и няма защо да й се противопоставят.

 

Близнаци – една особена комбинация от емоционално напрежение и материални притеснения витае в живота на Близнаците сега, а те са по-склонни да твърдят, че това не се отнася до тях, отколкото да приемат, че ситуацията не е такава, каквато на тях им харесва. Събитията сами ще покажат какво ще се случи, а краят на седмицата ще е много важен за представителите на знака.

Рак –енергията при знака на Рака е една от най-добрите и силните през тази седмица. Всяка една сфера е положително аспектирана, а дори да има някакви предизивкатеслтва, то те лесно ще могат да се преодолеят. Нека Раците активизират мощната сила, която ще им даде пълнолунието и да я използват разумно.
Лъв – ако миналите седмици бяха изпълнени с емоционално напрежение за Лъвовете, то тази седмица ще настане спокойствие. Лъвът трябва да си почине преди да се подготви за скок, а това ще стане след другата седмица. Затова тези седем дни могат да бъдат изолзвани за положителни неща, които Лъвовете обичат.
Дева – силно мечтателни и много емоционално объркани могат да са Девите през тази седмица. В емоционален план няма да имат представа какво е правилното решение. Нека се опитат да се доверят на отсрещната страна и да позволят на партньора да поеме отговорност за връзката в този момент.

Везни – дълбоко в себе си Везните знаят как да постъпят правилно, но имат известни колебания. Тази седмица представителите на този знак могат да се сдобият с една безрасъдна смелост, която ще ги накара първо да действат, а след това да се колебаят. Ще бъде една интересна седмица.
Скорпион – Акцентът при скорпионите тази седмица ще падне върху материалната стабилност. Важно е да се замислите как може да оптимизирате семейния си бюджет и какви усилия трябва да положите в тази насока.
Стрелец – тази седмица ще е много отрезвителна за Стрелците. Много заблуди и грешни представи се бяха създали през последните няколко месеца. Сега ще трябва да погледнат реалността право в очите и това може да не им хареса. И тук най-важните ще са заключенията, които ще трябва да се направят, както и действията, които трябва да се предприемат след това.
Козирог – Венера подължава пътя си през знака на Козирога и от една страна носи хубави и положителни моменти за представителите на този знак. От друга страна обаче, точно тази седмица, ще активизира голяма част от опасенията и страховете на Козирозите и те могат да си зададт въпроса:” наистина ли аз направих/реших това?” Много важен ще е отговорът, който ще си дадат.

 
Водолей – напрегната седмица за Водолеите по отношение на емоционалния им свят. Събитията в интимен план могат да не с случват точно така както на тях им харесва и това може да ги напряга. Съветът към тях е да оставят нещата да протекат естествено и ако трябва краят на една връзка да се случи, то това ще стане и без тяхната намеса, а ако всичко стане естествено, то може да се запазят и положителни спомени от връзката.
Риби – през тази седмица, благодарение на обръщането на Нептун, може да има положителни емоционано събития в живота на Рибите, родени в края на Февруари. Може да има едно отключване на емоционално напрежение, което сега ще се освободи, а енергията ще се реализира успешно.