Как може прогнозата да ни е полезна?

Много очаквания има към този анализ и често той провокира много емоции. Някои от тези емоции са хубави и зареждащи, други са трудни, понякога пък дори при много голямо очакване няма никакви емоции.
Искам да дам някои важни пояснения относно прогнозата, които ще ви помогнат да извлечете максимална полза от прогнозата си
 • В живота на човек има около 20 предопределени много важни събития, които никога не могат да се променят. Те са за целия ни живот. Не очаквайте 10 от тях да се намират в едногодишната ви прогноза. Всички останали събития се подчиняват на свободната ви воля и може да се променят до някаква степен.
 • Ако се чудите защо няма конкретно събитие в настоящата ви година, си помислете имало ли е такова, извън ежедневието ви, в последните години. Ако животът ви от пет години тече по един и същи начин, с малки или без никакви промени, това че в прогнозата ви няма колосални събития е просто продължение на естествената тенденция, с която сте свикнали.
 • На редица въпроси аз не мога да ви отговоря „кога”, но мога да ви отговоря „защо” и как бихте се справили с проблема, който е пред вас. Най-вече това се отнася до брака.
    
 • Прогнозата не е гадание. Тя анализа процеси, дава информация за енергията, през която преминавате, за тенденциите през предстоящите 12 месеца. Това е с цел да ви подготви за периода, който ви предстои. Много по-важно е да знаете кой период за какво е подходящ, отколкото да очаквате събития, за които не сте готови.
 • За да имате полза от прогнозата, преди да я поръчате добре си помислете какви са очакванията и желанията ви и какви са трудностите, с които знаете, че ще се изправите през идната година за вас, както и каква е целта, с която си правите прогноза. Бъдете конкретни във въпросите си, за да получите ясни отговори.
 • В някои от прогнозите, които изготвям има събития всеки месец, но ще имате и такива години в живота си, в които събития ще липсват. Анализират се само важните моменти, когато ги има.
 • Конкретността на прогнозата зависи от конкретността на въпросите ви.
 • Препоръчвам прогнозата като анализ за тези хора, които искат да си направят план за следващата година и да видят каква е енергетиката и какви са тенденциите, за да могат да се организират по най-добрия начин.
 • Ако тръгвате с идеята да си правите прогноза, за да ви е забавно, то може да се изненадате неприятно. По-добре се ориентирайте в друг анализ.
 • Препоръчително е прогнозата да бъде за една година за да можете да се справите с пътя стъпка по стъпка. Всяка една година носи предизвикателства – понякога малки, понякога големи. Ако не се справяте с малките предизвикателства, то може в един момент да се окаже, че не сте готови за големите събития в живота ви и те могат да се случат, но и едновременно с това да ви отминат, просто защото вие не можете да се справите с тях. 

  Какво би могло да бъде решението? Ако не сте сигурни какво да питате, то първо изяснете това за себе си. Помислете каква информация сте готови да чуете и каква не сте. Ако нямате въпроси, може би нямате нужда и от прогноза.