Пълнолунието в Овен и Везни
Всеки месец имаме пълнолуние и сме свикнали на неговото влияние. Често дори не му обръщаме особено внимание, често обикновеното пълнолуние не дава конкретни събития, а само тенденции, които се разпознават само от по-сетивните хора. 
Това пълнолуние обаче не е такова. То е много важно. Първо, защото се случва по оста Овен- Везни, а това са два от най-важните знака в астрологията, които се свързват с идеята за аз-а и как този аз се свързва с останалите хора социално, любовно, семейно, т.н. 
Второ, лунните възли, които са един от най-силните кармични показатели са в съвпад с това Пълнолуние и оттук важността му се увеличава многократно. Това означава, че ще се чисти много карма по отношение на връзките, независимо дали искаме или не. 
Трето – да не забравяме, че Марс в ретрограден в знака на Везните. Това означава, че кармичният характер е подсилен на максимум. Темпераментът и агресията също.

Какво означава всичко това? Означава, че старите взаимоотношения или ще приключат или ще се трансформират. Ако една връзка тръгне да си отива от живота ви точно сега, не я спирайте, дори това да ви коства много голяма емоционална болка. Просто така трябва. Нещо, което вие не сте способни да направите и нямате смелост, ще бъде направено от събитията около вас и то с цел да ви бъде помогнато.
От друга страна хората, които истински държат един на друг ще положат усилия и ще успеят да преформулират отношенията си. Нещо старо ще си отиде и ще се изгради нова база за хармония. Тук много важно е сътрудничество, което ще се изисква и от двете страни. 
Хора, които отдавна не са имали връзки или пък много са мечтали да имат сега ще намерят „стари познати” (души, които познават е кармичен план) и могат да започнат взаимоотношения с тях с цел да научат нещо важно както за себе си, така и за взаимоотношенията като цяло. 
Егоизмът няма да се толерира повече в едни отношения, нито ще се толерира пасивната компромисност, която само задълбочава проблемите. Трябва да се намери един своеобразен баланс между това да изразяваш себе си, така че да се чувстваш добре и едновременно с това да уважаваш човека до теб.
Не е лесна задачата, затова е така силно подчертана, за да няма не разбрали и не усетили. Всичко ще го усетим…