Най-накрая това се случи – след три месеца мъка Марс отново стана директен и голямото напрежение, което носеше със себе си, вече го няма.
Много трудни бяха изминалите три месеца за представителите на знаците Везни и Овен. Има още една група хора, за които беше още по-трудно – това са всичко хора, които имат Марс във Везни в рождените с карти.
Последните три месеца дадоха толкова много неприятни сценарии, които се случиха при тези хора, но едновременно с това дадоха и много ново познание и нужда от важни личностни промени. Ето и някои от важните заключения за изминалия период. Първите два съвета са конкретно за хората с рожден Марс във Везни:
·       Проблемът не е само в другите хора. Независимо дали го съзнавате или не, дейно или пасивно, вие също будите агресията им. Важно е старите модели на поведение, свързани с взаимоотношенията, да бъдат разрушени и създадени по един нов начин.
·         Агресията, която насочихте към самите себе си трябва да ви послужи като мотор за промените, които да настъпят във вас. Ако това не стане може да се обърне срещу вас и да ви създаде много емоционални и физически проблеми. Ако не знаете как да постъпите, посъветвайте се.
·    Взаимоотношенията ни дадоха не само хубави изживявания, но активираха и редица от собствените ни страхове. Няма как да продължим напред, без да сме се справили с тези страхове.
·     Хората, които си тръгнаха през този период са приключили ролята си в нашия живот затова не трябва да съжаляваме. Понякога раздялата е трудна, особено ако не може да се дефинира вина в нито една от двете страни.
·    За жалост ще разберете сега, че всички бизнес начинания, които започнаха в изминалите три месеца, сега ще трябва да се преформулират и ще има редица промени в първоначалните планове, поради тяхната неизпипаност. Всичко това може да породи много агресия и конфликти. Няма виновен, помислете тези ситуации на какво ви учат.
·  Всеки един от нас разбра колко много се нуждае или не се нуждае от сътрудничество и партньорство в живота си. Поздравете се за хубавите открият, които направихте за самите себе си.
·    Този път Марс извади най-черното от партньорите ни и ни го показа по един откровен начин. Бяха замесени както емоции, така и пари. Ако това не се беше случило, може би щяхме да сме в лъжа още много време.
Нека се поздравим, че всичко мина и нека сега е важно да извадим най-правилните заключения за себе си. Тези, които са пропуснали да си научат уроците този път, ще имат отново шанс след две години. Нека тогава да се готвят хората с рожден Марс в Стрелец и Скорпион.