Който успя – подреди и направи това, което трябваше. Сега навлизаме в една много интересна седмица. За тези, който са забравили, ние имаме ретрограден Сатурнот началото на месец Март, а той ще се обърне чак в края на Юли. Сатурн е последната лична планета, затова неговото влияние не е така осезателно както това на Меркурий, Марс и Венера.
Защо казвам всичко това? Защото картината става още по пъстра тази седмица с обръщането на цели две планети, които стават ретроградни. Това са Меркурий и Нептун. Ако Меркурий дава объркване, забавяне, нужда от търпение и много голямо изпипване на всички, то уроците, които ще ни дава Нептун в продължение на пет месеца, ще са свързани с духовния ни свят и нуждата от вътрешен мир. Ретроградният период на Нептун е чудесно време да потърсим хармония със самите себе си и със собствените ни емоции. Удачен момент е за започване на духовна програма, йога, т.н.
Освен това в края на седмицата имаме пълнолуние в знаците Близнаци и Стрелец. Това е чудесен момент за приключване, както и за едно ново формулиране както на дългосрочните, така и на краткосрочните приоритети.
Определено тази седмица ще е много интересна като емоции и като преживявания. Нека сега да проследим как се отразява енергията на всеки един от знаците.
Овен  голямо успокояване ще има при Овните тази седмица. Напрежението от изминалите седмици сега ще започне да изчезва и ще се появят много добри възможности за хубаво прекарване с близки хора на интересни дестинации. Време е малко да си починете.
Телец – активността тази седмица е дадена на Телците. Много важни решения ви предстоят както в личен, така и в професионален план. Самите събития около вас предполагат промяна, а това е състоянието, което най-малко ви харесва. Промяната няма да е пожелателна, а ще е задължителна, затова се подгответе. 
Близнаци – независимо, че управителят на знака стана ретрограден, то това не пречи на динамизма в живота на Близнаците. Точно сега може да има много задължения от нов тип при представителите на този знак. Много е важно да се намира и време за почивка, защото в противен случай ще се получава дежурното прекалено нервно напрежение, което може да води до сериозни забавяния, дължащи се на здравословни проблеми.
Рак – Раците могат да правят едни планове, а живота да ги накара да ги променят в последния момент. Изчакайте края на седмицата за да видите как ще се промени ситуацията около вас. Може би е добре да знаете, че всеки един план тази седмица е предпоследен.

Лъв – важна седмица по отношение на близките до сърцето ви хора и най-вече приятелите. Стари планове, стари ситуации, стари преживявания отново ще излязат на преден план, а само от вас зависи всичко да се случи по най-добрия начин. Това ще е седмица, в която ще ви се наложи да служите на другите хора.
Дева – много търпение ще трябва да проявяват Девите точно сега и то най-вече по отношение на контакта с другите хора. Едни хора ще ви се струват обърквани, други безотговорни, трети въздухари. Независимо от всичко ще ви се налага да общувате с тях, да правите общи планове и да съжителствате. Не изпускайте нервите си, защото един конфликт сега ще се обърне срещу вас.
Везни – сега е време за активно и успешно действие. Седмицата е много подходяща да покажете на другите на какво сте способни. Положителната оценка няма да дойде сама при вас, а ще ви се наложи активно да а се борите за нея и да се самодоказвате. Затова направете го – сега е времето.
Скорпион – една специална седмица за Скорпионите, в която акцент ще имат парите. Това ще са общите пари – тези на семейството, от имоти, т.н. Може би ще ви се наложи да преговаряте за общи имоти и за общи пари с цел да защитите максимално личните си интереси. Особено напрегната може да е ситуацията по отношение на връзката с братя и сестри.
Стрелец – чудесно време за Стрелците да бъдат дипломатични, да потърсят помощ в лицето на партньорите, на близките. Не е период, в който е добре да се справяте сами. За самите вас ще е много ценно да знаете, че имате на кого да разчитате и имате подкрепа в трудните моменти. Ако няма такъв човек сега до вас, то потърсете го.
Козирог – хубавото за вас тази седмица е, че емоциите ще са много позитивни. Контактът с близките ви хора ще ви радва и ще ви зарежда позитивно. Трудното е, че има да можете много лесно да изразявате мнението си и това, което наистина искате да кажете или да споделите. Или обстоятелствата няма да са подходящи или няма да ви бъде дадена думата.
Водолей – една много добра седмица за формиране на планове, но не и за тяхното изпълнение. Важното е да разберете за себе си какво искате да постигнете в кратък срок и да положите усилия да го направите. Събитията в живота ви сега ще ви подскажат.
Риби – много стари емоционални преживявания ще се върнат в живота на Рибите. Това случване ще започне от тази седмица. Пригответе се да се сблъскате със стари партньори, със стари емоционални ситуации, които ще изискват от вас успешно боравене с емоционалния ви свят. Ще разберете сами за себе си до каква степен сте променили емоционално.