Винаги, когато има толкова много астрологични събития, след това се дава време за осмисляне на случилото се и за подреждане на енергията. Миналата седмица имаше прекалено много събития, които бяха усетени както в емоционален, така и в събитиен план. Сега ще си дадем малко време да подредим себе си и емоциите си и да решим как да продължим напред.
Нека сега да видим как енергията на седмицата ще се отрази на всеки един от знаците:
Овен – една много емоционална седмица предстои за Овните сега. Това е чудесен момент да влезнат в добър контакт със собствените си емоции, да ги разберат и след това да ги насочат към някой човек. Това е прекрасна седмица за нови запознанства и влизане в колектив.
Телец – Телците могат да имат голямо желание да харчат пари, да си купуват лукс и да се чувстват по този начин добре. Тази седмица обаче трябва да направите добра равносметка на доходите си. Това, което възнамерявате да изхарчите може да е много повече, то това с което разполагате. След това може да се наруши хармонията в живота ви, а вие не обичате това да се случва.
Близнаци – много динамична ще е тази седмица за Близнаците. В момента разполагате с много хубава конструктивна енергия – използвайте я за да реализирате успешно мечтите и плановете си. Сега е моментът да поставите основи, върху които да стъпите през есента.
Рак – чудесно време е сега да се посветите на семейството си и на близките до сърцето ви хора. те имат нужда от вас, а вие имате нужда да си починете и да заредите батериите си и то сред близки хора. Бъдете отдаващи към близките си и те ще бъдат такива към вас.

Лъв – планетата на комуникацията и на пътуванията Меркурий преминава във вашия знак. Тя дава чудесна енергия именно в тези две сфери. Чудесна седмица за пътуване и прекрасен момент да се разберете с хората около вас, особено с тези, с които сте имали трудности в комуникацията в последно време.
Дева – тази седмица е чудесна за вас, ако планирате да осъществите нещо, свързано с чужбина. Това може да е почивка, може да подготвяте обучение, може да искате да се преместите в друга страна. Всяка една от тези теми може да е чудесно характеризирана за вас и да намерите правилното решение.
Везни – другите могат да почиват, но вие не. Сега не е и момент за почивка при вас. Сега е важно да решите какво искате да правите с живота си и със себе си в най-близко бъдеще. Може да имате много идеи, но не всичко може да се приведе в реалност. Затова останете сами със себе си и помислете.
Скорпион – активността, която ви дава Марс, който сега преминава през вашия знак, може да даде чудесно развитие по отношение на бизнес идеите ви, а в личен план може да даде добра реализация на сексуалният ви импулс. Като цяло енергията на седмицата е много добра за вас.
Стрелец – седмицата може да ви даде потенциал за много промени. Старата ситуация около вас ще иска да се подреди по един нов  и то позитивен начин. Всички предпоставки ще са налице. От вас зависи просто да се възползвате от тази хубава енергия, която ви се предоставя.
Козирог – много силни емоции може да има сега около козирозите, може да има много шум и предпоставки за драми. Това не са любимите направления за представителите на този знак и хората, както и заобикалящата ви среда могат силно да ви изтощават.  Намерете време за себе си и правете неща, които на вас лично са ви приятни.
Водолей – хората сега могат да искат много интензивно да ви обичат и да са настъпателни към вас. Вместо да се отдръпвате и да пазите свободата си, то опитайте се да им обясните какво чувствате, за да не помислят другите, че ги отхвърляте.
Риби – много е важно тази седмица да сте концентрирани и да се намирате в личния си център. Другите хора могат да се опитат да ви изместят от него – на моменти с хубави преживявания, на моменти с драмите си. За вас сега едно външно влияние може да е много тежко. Помагайте доколкото можете и усещате, че имате сили.