Седмична прогноза 04-10 Август

Изпепеляващата енергия на Август носи със себе си и темата за взаимоотношенията – както приятелските, така и любовните. Те ще се акцентират особено силно към края на седмицата, когато ще имаме Пълнолуние в знаците Лъв и Водолей.
Тази наситена емоционална енергия ще се отрази и на всеки един от знаците, ето как:
Овен – още една седмица, в която е силно представена творческата енергия при Овните. От тази хубава енергия ще се възползват най-вече Овните, които под някаква форма се занимават с изкуство. Особено креативна и изпълнена с творчески потенциал е тази седмица. Сътворете нещо хубаво.
Телец – много докачливи могат да са Телците през тази седмица, особено ако има и реални предпоставки за това. Сега не е най-добрият момент да казвате на Телеца до вас какви проблеми виждате в него. Той няма да може да махне с магическа пръчка и да ги реши, а това може да го нарани. Дайте му време и изчакайте правилния момент за конструктивната критика.
Близнаци – темата за парите продължава да е важна за Близнаците и тази седмица. Интересът ще бъде насочен много повече към това как да се изхарчат парите, отколкото как да се спестят. Всичко сега може да ви се струва особено привлекателно и интересно и може да искат да го имате. Важно е обаче да бъдете максимално разумни към собствените си финанси.
Рак –  много активна е енергията около Раците сега. Седмицата може да предполага много голяма подвижност, която да се свързва с пътувания, с премествания. От друга страна може да има много контакти и много комуникация в живота ви. Може да има срещи в роднини, които отдавна не сте виждали.
Лъв – периодът за Лъвовете може да е на приключване, но това ще е едно много активно приключване. Седмицата е чудесна за открита комуникация. Сега е моментът да кажете какво ви притеснява във взаимоотношенията с хората около вас. Това ще ви помогне много да изгладите връзката си тях. Ако остане нещо несподелено, то може да се превърне в проблем в общуването след това.
Дева – тази седмица дава много важна енергия на Девите. Това ще е енергията на самопознанието и на подобряване на самооценката.  Сега е важно да можете да останете сами със себе си и да си дадете една ясна преценка какво се случва с вас и с хората около вас и какво може да направите за да подобрите ситуацията. Важно е да сте реалисти, а не да преминавате от една крайност в друга по отношение на оценката.

Везни – В последно време при вас имаше трудни моменти, след това имаше неясни моменти. Всичко това водеше до голямо объркване и до несигурност както в самите себе си, така и несигурност по отношение на партньора в живота ви. Тази седмица енергията обаче е много позитивна за вас и ще ви даде много повече увереност. Съветвам ви да я използвате за това да решите колебанията си и да намерите изход от трудните ситуации.
Скорпион – емоциите много ще ви пречат сега. Може във вашите представи всичко да е много позитивно и приятно като план, но реално крайният резултат за другите да бъде много обезпокояващ. Не обсебвайте близките си, дори това да се прави зад маската на загрижеността. Това може да е прекалено силна енергия за тях и да получите точно обратния ефект – те да искат да се отдръпнат от вас.
Стрелец – седмицата е много добра за самопознание. Важно е в момента да спрете и да изясните за себе си накъде и с кого искате да продължите. Най-опасното за вас сега е да се понесете по течението и да оставите събитията да ви завлекат.  Много полезно е да бъдете отговори най-вече към себе си сега.
Козирог – може да има едно прекалено осъзнато напрежение от външната среда към вас. Това може да е някаква проява на егоизъм от страна на близките ви. Могат да ви карат да се съобразявате с тях и мнението им. Покажете им по един деликатен и възпитан начин, без да бъдете крайни, че това няма да стане.
Водолей – това е една седмица, в която активността на представителите на този знак ще бъде отнета. От вас ще се изисква да сте дипломатични и по-скоро да слушате и да възприемате, отколкото да сте деен участник в събитията около вас. Не влизайте в излишни пререкания, няма да са полезни за вас.
Риби – много романтична седмица за Рибите, дори можем да говорим за известна прекаленост. Прекалеността идва от фактът, че многото романтика при Рибите не е винаги зареждаща, а на моменти е объркваща. Опитайте се да комуникирате емоциите си по един правилен начин и партньорите ви да разбират, че сте щастливи.