Пълнолунието много силно бе усетено от представителите на фиксираните знаци – Лъв, Водолей, Телец и Скорпион по един драматичен начин. Независимо че то се отрази в различни сфери при различните хора, като цяло всичко беше свързано с идеализма, със идеята за свободата, комуникирането на любовта и емоциите, които преминават през сърцето.
Това ще е само началото на изпепеляващите емоции. Те ще са много силни през тази седмица. Ако се използват добре, ще донесат много хубави моменти на представителите на трите огнени знака – Лъв, Овен и Стрелец, ако не, то ще има много конфликти на емоционална основа.
Също така комуникацията ще се подреди, защото ще има нужда да се подреди. Объркването в комуникацията ще бъде основна предпоставка за конфликти. Като към това прибавим и огнените емоции, то трудно ще можем да сдържаме темперамента си.
Нека сега да проследим как тази енергия се отразява на всеки един от знаците тази седмица:
Овен  импулсивни, дейни и очарователни ще са Овните през тази седмица. Това, от което трябва да се пазите, е да не прекалявате. Прекалените импулсивност и дейност могат да са изтощителни за хората около вас, дори прекаленото очарование може да доведе до отблъскване. Бъдете умерени и ще видите, че нещата сами ще се подредят за вас.
Телец – определено тази седмица хармонията както в емоционален, така и в материален план ще е заплашена при вас. Може да има неочаквани моменти в живота ви, които да ви накарат да реагирате бързо и да взимате важни решения. Това може много да ви напрегне, но ще трябва да минете успешно през тази предизвикателства.
Близнаци – редът и дисциплината в живота ви сега могат да идват от вън и това много да ви дразни. От една страна ще се опитвате да сте дипломатични, но от друга страна ще ви е трудно да се съобразявате и да се подчинявате на чуждо мнение. Опитайте се чрез диалог да намерите най-добрия път за вас.
Рак – Раците могат да бъдат подчертано очарователни през тази седмица. Прекрасно време е за стартиране на любовни взаимоотношения. Ако имате такива към момента, то сега е моментът да ги направите хармонични и да им се насладите.
Лъв – това ще е седмица, в която представителите на този знак активно ще трябва да подредят емоционалния си свят. Тази задача в усложнена и от факта, че преминават активно и през сатурновата си дупка. Всяка една заплетена ситуация обаче трябва да се реши сега, а не да се оставя решението за някога.

Дева – една много хубава седмица за Девите, в която представителите на този знак ще могат да реализират плановете и мечтите си. Сега ще бъдете по-убедителни от всякога. Сега е моментът да прокарате идеите си. Чудесна седмица за активност, за пътуване и за контакт с нови хора.
Везни –  приятелите ще са много важни в живота ви точно сега. те ще са хората, които ще ви подкрепят, но и ще коригират поведението ви, когато това се налага. Покажете им колко са важни за вас и че ги цените – те също имат нужда от вашата положителна оценка сега.
Скорпион – нещата около вас силно се променят, а тази промяна може да ви се струва напрегната. Промяната може да заплашва чувството ви на сигурност. Не бързайте  да действате, когато не трябва. Понякога е по-добре да се изчака и да се види как ситуацията сама ще се нареди.
Стрелец – емоциите ще са много силни в живота на Стрелците сега. от една страна те могат да дадат много романтика и много положителни емоционални моменти, но от друга страна емоциите ви могат да ви поставят в ситуации, които да ви подвеждат, да ви мамят и крайният резултат да е неясен за вас. Пазете се от измами и лъжовни приятели точно сега.
Козирог – време е това, за което сте мислили от дълго време най-накрая да се реализира. Чудесна седмица по отношение на планове за кариерно израстване. Ако сте повече семеен тип, то може реализацията да е насочена към дома и семейството, където да има големи и важни промени.
Водолей – темите на децата, творчеството и любовта са силно застъпени при Водолеите сега.  Всяка една от тези теми може да даде едно своеобразно напрежение в живота ви, а от вас се очаква да приключите всичко, което не е приключено в тази насока. Крайната отговорност ще е само ваша.
Риби – тази седмица логиката и реда няма да са на ваша страна. Може да ви се иска да подредите около вас и във вас, но ще ви е много трудно. От една страна емоциите ще са много силни, от друга страна ще попадате в редица илюзорни ситуации, от които ще ви е трудно да излизате. Пазете се от взимане на важни решения през тази седмица.