01-07 Септември 2014
Есента все повече се доближава и това създава у нас едно своеобразно чувство на равносметка и успокояване на емоциите. Именно те тази седмица ще се заземят и ще се опитат да се балансират от логиката.
Голямата активност ще намалее и ще се ориентираме към това да разберем и другата гледна точка, защото точно това познание много ни липсва в момента.
Нека сега да разгледаме как енергията се отразява на всеки един от знаците:
Овен – най-добре е Овните тази седмица да не са активни участници в случването. Наблюдението, анализа и ваденето на заключения е много по-важно, отколкото силната активност в неясна посока.  Тази седмица е добре да чакате инициативата да идва отвън.
Телец – чувството на стабилност и на хармония постепенно се завръща в живота на Телците. Дори и да има напрегнати ситуации и разногласия, то всичко това е за да се изчисти натрупаното напрежение и да се възцари хармонията в живота ви. Затова не се вайкайте предварително – всяко зло е за добро.
Близнаци – много информация ще има в живота на Близнаците сега, много промени в обкръжението – някой идва, друг си отива. Това ще ви създаде известно чувство на динамика, а вие имате нужда от това. От друга страна обаче ще разклати стабилността ви.
Рак – това не е седмицата на големите планове и идеите за големи промени в живота. Всичко трябва да започне от малкото и от дребното. Трябва да се обърне специално внимание на детайла. Успехът може да се забави именно, защото е необходимо да се действа бавно и последователно.
Лъв – голямо успокоение ще настъпи в емоционалния свят на Лъвовете сега и те ще могат да погледнат живота си отстрани. Това ще им помогне да си направят ценни заключение и да осъзнаят какво трябва да променят в себе си.

Дева – чудесна седмица по отношение на емоционалния свят и на парите. Самите Деви ще бъдат много очарователни и ще привличат лесно позитивното внимание над себе си. Това ще се отрази добре както на социалния им образ, така и на финансовото им състояние.
Везни – много умели в комуникацията ще бъдат Везните през тази седмица. Точно сега е моментът да прокарат идеите си, да преговарят и за договорят за себе си най-добрите условия както в една връзка, така и в професионален план.
Скорпион – тази седмица ще ви се наложи да покажете на какво сте способни като балансьори и медиатори. Тази роля ще трябва много силно да я упражнявате както в личния ви живота, така и по отношение на близките и семейството. Може да ви се наложи да поемете малко по-голяма отговорност от това, което сте си представяли, но вие го можете.
Стрелец – много сериозно трябва да се замислите над темата за парите и ценностите в живота ви. Сега ви се налага да се погледнете под един нов ъгъл, има промени в живота ви. Наблегнете над това, което не ви харесва и се опитайте да го промените. Само така може да се чувствате по-добре, старата ситуация няма да ви донесе нищо хубаво.
Козирог – ако искате да споделите нещо важно или да направите съществена промяна в плановете си, то по-добре изчакайте малко. В момента може да сте лесно податливи на чужди влияние и те да ви карат да взимате неправилни решения. Трябва да помислите още малко и то сами преди да решите.
Водолей – много съобразително и дипломатични трябва да бъдат Водолеите през тази седмица. Ще имат нужда от подкрепата и от доброто отношение на близките до тях хора. това ще бъде поучено, само ако такова отношение бъде дадено. Едновременно с това ще има много провокации за раздразнение и недоволство.  
Риби – седмицата е чудесна за сътрудничество. Трябва обаче много да помислите с кого се съюзявате и срещу кого. В момента е много важно да се замислите в каква компания сте и дали се чувствате добре в нея или искате да промените нещо в най-близкото си обкръжение.