08-14 Септември
Седмицата започва с много висок старт специално за променливите знаци – Дева, Риби, Близнаци и Стрелец.
Това се дължи на Пълнолунието, което ще се случи в знаците Дева и Риби. Това е важен момент за равносметка по отношение на това какво трябва да подредим в живота си и как да се справим с емоционалните блокажи.
Темите за физическото и емоционалното здраве също така ще бъдат силно застъпени в живота на всеки един от нас.
Тази седмица Марссменя знака си и влиза в Стрелец. Това ще се отрази по един позитивен начин на действието ни. Можем да се ориентираме към реализация на дългосрочни планове, работа по отношение на образованието, както и към това да реализираме важни и приятни за нас пътувания.
Нека сега да проследим как тази енергия се отразява на всеки един от знаците:
Овен – динамична и дейна седмица се очертава за Овните сега. От една страна седмицата е чудесна за почивка и за пътувания до екзотични дестинации, от друга страна обаче, тези Овни, които останат на работа, ще трябва да се справят с проверки, с оформяне на документи и с това да дават обяснения.
Телец – една много идеалистична седмица за Телците, в която е добре да се посветят на приятелите си. Сега имате нужда от приятна и не натоварваща комуникация с хора, които обичате. Прекалено силните емоциите сега могат силно да ви изтощават и да не ви карат да се чувствате добре. Давайте го малко по-лежерно в емоционален план през идните седем дни.
Близнаци – инициативата сякаш сега ще идва отвън. Близнаците ще са поставени в ситуации, в които ще следват, а няма да имат възможност да определят правилата. Особено Близнаците, които се занимават с личен бизнес, трябва да са много дипломатични и с добро отношение към хората, които работят за тях. Всеки конфликт сега е излишен.
Рак – здравето ще е много важна тема за вас сега. Емоционалното напрежение в живота ви може да създава и физически неразположения. Има много предпоставки да се ядосвате, но ако малко се отделите от ситуацията и я погледнете от страни, ще видите, че няма как да промените света и ще ви е много по-лесно го приемете, отколкото да се изтощавате емоционално и физически.
Лъв –  оптимизмът ще е с Лъвовете през тази седмица. Той ще се отразява на всяка една сфера от живота им. Много подходяща седмица да разширите идеите си, бизнеса си, заниманията си. Чудесно време е да се насочите да правите нещо ново или да вмъкнете някаква нова нотка в работата ви.
Дева – много активни ще са емоциите при Девите тази седмица. Те могат да са както позитивни и свързани с любов, приятно прекарване и удоволствия, така могат обаче да са свързани и с напрежение, страхове и опасения. Трудно ще можете да фиксирате едно стабилно ниво на емоциите си сега. Ще преминавате през различни крайни състояния, а това ще ви помогне да видите ситуациите от много страни.

Везни – една интелектуална седмица предстои на Везните, изпълнена с много комуникация и многобройни контакти. Всичко това може да ви изтощава на моменти. Оставайте сами за да подредите мислите и идеите си. Обръщайте внимание само на тези, които са наистина важни за вас сега. В противен случай може да се чувствате изчерпани.
Скорпион – през тази седмица може да ви е много трудно да прецените какво точно искате както в личен, така и в професионален план. Има нови варианти в живота ви, предлагат ви се нови възможности, но нас ще ви е трудно да направите избор. Винаги, в такива моменти, слушайте интуицията си, а не се опитвайте да направите рационален избор. Интуицията никога не ви подвежда.
Стрелец – тази седмица се очертава много успешна за Стрелците и то най-вече по отношение на действието, риска, бизнеса и промяната. Много подходящ момент е за освобождаване от всичко старо и ненужно, както и е добре активно да се замислят как да реализират плановете си в близко бъдеще. Позитивната енергия ще бъде с вас, затова използвайте я умело.
Козирог – тази седмица ще ви провокира да се замислите какво може да промените в образователен план. Тя може да носи със себе си както идеята за край на някакво обучение, така и за начало. Определено сега е много важно за вас да се замислите как можете да подобрите личните и професионалните си качества на базата на новото знание.
Водолей – седмицата носи две много противоречиви тенденции за вас. От една страна има напрежение, както и емоционално объркване, а всичко това може да се отразява на страховете и опасенията ви. От друга страна точно сега ще имате възможност да получите положителна оценка от важни за вас хора както от личния ви живот, така и от професионалния. Това ще ви донесе голяма доза успокоение.
Риби – много важно е сега да се подреди всичко в живота на Рибите. Най-вече това се отнася до целите и плановете им в социален план. Сега е подходящ момент да начертаете план за кариерно развитие, за успехи в професионален план и за получаване на по-добро възнаграждение. Сега е подходящо да огледате ситуацията и да в усетите, а след това ще дойде и моментът на действието.