Стигнахме и до последната седмица на лятото. Време е за равносметка и за успокояване на емоциите. Слънцето постепенно започва да напуска аз- зоната си и да се насочва към знака на Везните, когато важни вече ще бъдат Другите.
Затова много ще ни помогне обръщането на Плутон тази седмица – той отново ще стане директен. Ще бъде поставено на изпитание това, което сме научили през изминалите месец на базата на силните трансформиращи събития, които са били характерни за живота ни.  
Нека сега да проследим как енергията се отразява на всеки един от знаците:
Овен – тази седмица е много подходяща както за действие, така и важни промени, които трябва да предприемете както в личен, така и в професионален план. Силната ви мотивация за действие ще ви помогне да се справите с всичко, просто не губете позитивното си отношение.
Телец – много ще се разместят пластовете в живота ви сега и от вас зависи как ще ги наместите отново. Може да има напрегнати събития, които да ви провокират да действате. Това не трябва да ви обезпокоява – сега е такъв момент. Промяната ще е както на емоционално ниво, така и на събитийно.
Близнаци – тази седмица ще ви се налага да сте много социални и да не показвате какво мислите. Много по-удачно ще е да сложите една позитивна маска и да се преструвате, че всичко е наред. Дори и да не е, няма да може да го промените, но може да си развалите много отношенията с другите, ако се изкажете без време. Бъдете търпеливи.
Рак – много силна и мощна ще е енергията в живота ви, но като цяло тя ще идва отвън и вие няма да може да я контролирате. На моменти просто ще ви завлича, а от вас зависи да се пазите да не тръгнете в посока, която не е ваша.
Лъв – всяка една връзка с чужбина и с чужди култури е много важна за вас сега. Може да пътувате на интересни за вас места, може да се запознаете с чужденци, които ще изиграят важна роля в живота ви в близко бъдеще. Бъдете отворени за нови предложения.

Дева – това ще е седмица, която ще постави акцент на парите в живота ви. Парите могат да бъдат мотивация за действие. Може да предприемете важни промени в работата, дори и смяна. Финансовите проблеми във връзката могат сега да ви отдалечат от партньора.
Везни – в момента преминаваме през сатурновата дупка на този знак. Сега е моментът за активната равносметка и за подреждането на приоритетите през новата година. Дори и да ви се иска да мързелувате и да се забавлявате, то много по-важно е сега да сте сериозни и да действате – за ваше добро е.
Скорпион – тази седмица сякаш всичко ще ви се стори под някаква форма различно. Дали промяната ще е точно във вашия живот или ще е свързана с много близък до вас човек, няма значение. Тя ще е силно осезаема в живота ви и ще ви накара да пренаредите ангажиментите си в ежедневен план.
Стрелец – вие сте хора на плановете и на идеите. Тази седмица ще станете и хора на действието. Чудесно време за обучение, за пътуване, но и за бизнес и за успешни преговори. Сега е вашият момент да се наложите по един позитивен начин и другите да ви се възхищават.
Козирог –една своеобразна активност ще обземе представителите на този знак сега. Ако до момента е имало неясни неща по отношение на пътя, който искате да поемете, то всичко това ще изчезне като притеснение и вие ще покажете на какво сте способни.
Водолей – тази седмица ще усетите много силно колко сте важни за хората около вас. Дори това могат да не са най-близките ви хора. Може стари познати, по-далечни роднини, съседи да се появяват в живота ви и да ви създадат положителни емоции.
Риби – тази седмица ще ви донесе особено очарование по отношение на партньорския план. При всички представители на знака ще даде една засилена либидна енергия, а при жените това може да се тълкува като много добра предпоставка за зачатие. Бъдете внимателни с кого започвате връзка сега, защото няма да ви е много до мислене.