Честита есен на всички! Дойде времето за равносметка и за ориентиране към другата гледна точка. Тук много ще ни помогне фактът, че Слънцето преминава в знака на Везните. Нека да добавим и Новолунието в знака на Везните, което ще се случи тази седмица и по този начин ще имаме една напълно завършена картина, ориентирана към ти-зоната на хороскопа.
Седмицата се характеризира и с редица положителни социални аспекти, които ще ни накарат да се държим идеалистично и да се обърнем към другите хора в живота ни, да изградим приятелства и да се освободим от всякакви ограничения.
Нека сега да разгледаме как енергията на седмицата се отразява на всеки един от знаците:
Овен – една трудна седмица, която ще забави плановете на Овните и ще ги накара да бъдат по-внимателни. Не се ядосвайте прекалено, защото здравето ви може да е особено уязвимо сега. Напрежението от външния свят може да се отразява на емоционалния ви и това да води до редица неразположения. Намирайте време да си почивате.
Телец – редица опасения могат да се активират във вас. Другите хора могат да не ви се струват така стабилни и сигурни, колкото би ви се искало. Може да усещате едно колебание към всичко ново в живота ви. Това може да ви кара да се затваряте в себе си. Равносметката ще е много важна за вас точно сега.
Близнаци – дори на моменти да губите себе си и да не знаете как да продължите, то другите хора в живота ви сега много ще ви помагат и ще ви насочват. Трудно ще можете да планирате събитията – по-скоро ще трябва да се съобразявате с инициативата, която ще идва отвън.
Рак –  по един напрегнат начин ще трябва да се научите да сте толерантни към близките си. дори да сте прави, дори да знаете, че другите допускат грешки, това не ви позволява да се бъркате в живота на хората, без те да са поискали вашето мнение. Тази седмица може да разберете, че нежеланото добро, може да си е направо зло.

Лъв – тази седмица ще ви накара да разчитате на партньорите и да ги оставите да бъдат водещи. Чудесна седмица, в която можете да покажете на другите в живота ви колко са важни за вас. На моменти ще ви е много трудно да се изразявате правилно, а нетърпението може да ви играе много лоши шеги.  
Дева – известно недоволство към самите вас и по отношение на решенията, които сте взели в последно време може да е характерно за момента.  Ако не сте сигурни, че това е посоката, в която искате д вървите и да се развивате, то по-добре спрете и я променете, защото колкото повече вървите напред, толкова по-трудно ще става.
Везни – много силна седмица за Везните. Те ще се чувстват изцяло в свои води и нещата ще се случват спрямо техните представи. Особено важна година предстои за Везните, които са родени през тази седмица. Годината ще им донесе ново начало в живота.
Скорпион – чудесна седмица за планове, за пътувания, за преговори и за оформяне на документи. Всяко едно от тези направления трябва да ви се повери на вас, защото ще се справите по най-добрия и точен начин. Вие умеете да виждате нещата в дълбочина, а сега именно това ще се изисква.
Стрелец –  седмицата може да ви носи известно напрежение по отношение на бъдещите ви планове. Сякаш сега всичко ежедневно ви се струва скучно и безсмислено, а това което ви предстои, ви изпълва с нетърпение, но и активира много от страховете ви.  Няма да ви навреди в момента да поживеете малко в собствения ви, илюзорен свят.

Козирог – по един краен начин можете да демонстрирате несъгласие си с другите хора през тази седмица. В последно време сте били особено търпеливи и толерантни към неща, които са ви дразнели. Сега може да избухнете от много малка провокация, а това да обърка хората около вас. Не бъдете крайни, старайте се да се аргументирате.
Водолей – енергията на тази седмица ще е много хармонична с вашата лична енергия. Идеите за справедливост, за приятелство и за взаимопомощ ще са силно представени. Ще може по този начин да се държите към близки до вас хора, както и подобна помощ може да получите отвън, ако имате нужда.
Риби – тази седмица интуицията ви ще е много силна. В някои моменти много ще ви помага да вземете правилното решение, но в други ще ви обърква и може дори да ви натъжава, когато става въпрос за информация, за която не сте подготвени. Не се поддавайте на емоционални решения сега, защото те могат да доведат до още по-голямо объркване. Търсете логиката.