29 септември – 05 Октомври
Стигнахме и до седмицата с последния ретрограден Меркурий за тази година. За жалост неговото обръщане сега ще даде висока доза на объркване както в личен, така и в социален план. Меркурий ще се обърне в Скорпион, но много бързо ще премине във Везни, което ще ни попречи да направим правилната оценка на Другия – като морална, политическа и социална категория.
Венера става много силна тази седмица и преминава в знака на Везните. Това ще даде една много силна претенция във всеки един от нас и една нужда от естетика и хармония. Ако всичко това, обаче, не бъде подплатено с качества, планове и идеи за реализация, то просто можем да си изпаднем в една необоснована претенция, която просто ще ни кара да сме недоволни.
Овен – добре е тази седмица да се вгледате в другите и да видите по какъв начин ви отразяват. Важно е да сте в крак със случването около вас, а не едностранно да дърпате колата в неясна дори са самите вас посока. Всичко тази седмица ще се случва на базата на сътрудничеството.
Телец – трудна са оценката и самооценката през тази седмица. Има много тенденции, които ви разконцентрират, карат ви да се чувствате емоционално объркани и да не знаете как да постъпите. Не взимайте крайни решения, а се гледайте в това, което ви подсказват събитията в живота ви. Търсете скрития смисъл.
Близнаци – много внимателни ще трябва да са представителите на този знак, тъй като техният управител  отново се обръща. Намалете малко темпото и не предизвикайте промени в живота си – оставете нещата да се случват по един естествен начин. Не е нито време за важни решения, нито за действие от ваша страна. Оставете събитията сами да ви водят.
Рак – това може да е седмицата на неочакваните промени в живота ви. Може да бъдете главен герой с различни ситуации, в които дори не сте очаквали, че ще попаднете. Може към вас да има отправени интересни предложения, които да не сте сигурни обаче дали са за вас. Много важно е да успеете да претеглите позитивните и негативите и тогава да вземете решение.
Лъв – активността при Лъвовете не е висока. Сега е време за занимание с приятни неща, време за почивка и за събиране  и насочване на творческата енергия. Много планове могат да минават през главата ви, но е важно да помислите как да ги реализирате и как от реалното да махнете илюзорното.
Дева – другият знак, който трябва да е много внимателен през тази седмица. Девите също се управляват от Меркурий. Това означава да сте много внимателни по отношение на подписване на договори, започване на нова работа, оформяне на документи. Ако може да отложите всяко едно от тези начинания с около три седмици, би било чудесно.

Везни – положителна и приятна седмица за представителите на този знак. Венера ще ви даде много приятни моменти, свързани с любовта, материалната и емоционална хармония. Може да се насладите на хубави подаръци и чудесно отношение от страна на близките до вас хора.
Скорпион – много обърквана може да ви се стори информацията през тази седмица. Опитайте се да я чувствате, а не да я анализирате логично. Сега времето е подходящо да разберете всички варианти и да прецените за себе си с какви възможности разлагате, а не толкова за действие.
Стрелец – добрият период за действие и за само налагане продължава. Тази седмица, ако сте достатъчно мотивирани и концентрирани, ще можете да покажете на другите на какво сте способни и да получите една положителна и заслужена оценка за старанията ви. Сега е подходящо време за поемане на умерени рискове и за нови инициативи.
Козирог – прекрасно време да накарате другите да работят за вас и да се съобразяват с волята ви. Това трябва обаче да се случи по един мек и деликатен начин, като не забравяте да давате постоянно положителна обратна оценка. вие сами можете да накарате нещата в живота ви да се случват добре, трябва просто да се заемете с лидерската функция, иначе няма да се получи. 
Водолей – това ще е една чудесна седмица да обърнете внимание на естетиката в живота ви. От една страна това може да доведе до положителни промени във външния вид, от друга страна може да е много добра енергия за всички Водолеи, които се занимават под някаква форма с изкуство и с естетика.
Риби – объркани могат да са партньорските отношения през тази седмица. Заблудата може да е обективна и да идва отвън, но може и вие да си я създавате. Това, че много искате нещо да стане бързо и то по вашия начин, не означава, че ще стане. Проявете търпение, то много ще ви помогне през тази седмица.