20-26 Октомври

Определено стана много сложно вече. Сякаш цялото случване ще се случи през тази седмица. Динамиката ще е много наситена, ще има промени в живота на всеки един човек, но най-силно те ще се усетят от фиксираните знаци – Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.
Меркурий ще се обърне и ще стане директен, но ще остави много въпроси нерешени – какво в личен, така и в социален план. Това, което започна на базата объркване, сега ще трябва да се подреди по един нов начин.
Новолунието в знака на Скорпиона ще ни накара да направим важни трансформации в живота, които ще са свързани какво с нас самите, така и с близките ни.
Както Слънцето, така и Венера преминават в знака на Скорпиона сега, а това предполага голямо потапяне в дълбоките води.
За сметка на това Марс преминава в знака на Козирога и ще ни даде сила и мотивация да се справим с трудностите.
Определено ще е една много интересна седмица и нека сега да разгледаме как тази енергия ще се отрази на всеки един от знаците:
Овен –  може да се сблъскате с много скрита агресия и подмолни игри, които да са насочени точно към вас. Ще има провокации, особено по отношение на работата и в социален план. Ще ви се иска да действате, но ще трябва да сте умерени и да можете да преспите с идеята, преди да я реализирате.
Телец – тонусът при Телците може рязко да падне през тази седмица и да ви обземат дълбокомислени настроения. Най-важното е да пазите здравето си сега, защото може да бъде крайно уязвимо – както емоционалното, така и физическото.
Близнаци – малко остана от ретроградния Меркурий, но ако сте прекалено прибързани, то могат нещата сериозно да се объркат сега. Решете, че тази седмица ще се носите по течението и няма да провокирате промени, начало и край сега в живота си. Нека всичко важно бъде оставено за другата седмица.
Рак – емоциите ще са много силни в живота ви сега. Те ще ви накарат много да се промените и то по един положителен начин. Пригответе се да получавате, но и да давате благодарност. Този обмен ви е много ценен към момента.
Лъв – тази седмица ще тества търпението ви, както и възможността за поддържане на една положителна и конструктивна дипломация. Много провокации може да има в ежедневен план, но трябва да се стремите да запазите добрия тон, защото сега емоциите не могат да се контролират и може да се стигне до сериозно объркване във взаимоотношенията.

Дева – тази седмица се свързва с едно ускоряване при вас. Много ще сте мотивирани да действате, а успехът е под носа ви. Не забравяйте обаче, че вашият управител Меркурий и тази седмица е ретрограден, затова не взимайте важни решения, но се пригответе да действате след това. В момента така ценните за вас- реди и дисциплина много ще ви помогнат.
Везни – през тази седмица е най-добре да бъдете себе си на 100%. От вас ще се изисква да сте мили и дипломатични, дори когато не се чувствате така. От вас ще се изисква да възвръщате хармонията както в отношенията ви с близките до вас хора, така и ще трябва да сте медиатор в отношенията между другите хора.
Скорпион – една много сложна седмица за Скорпионите. Хубавите и предизвикателните неща сякаш ще се редуват при вас. От една страна ще ви бъде дадена голяма доза активност и действие, но от друга страна ще се изисква да се отнасяте към всичко в живота ви сега с подчертана отговорност.
Стрелец – това е една важна седмица да подредите живота си. Много хаос може да има в момента в ежедневието ви. Това ви пречи да насочите енергията си в конструктивна посока и може да ви създава усещането, че сте на едно място и няма как да мръднете. Започнете от малките неща, а след това по един естествен път ще стигнете до големите.
Козирог – ако към момента много искате нещо конкретно да се случи в живота ви и да промените посоката, то действайте. Енергията е благоприятна за положителни промени в живота ви, но ще изисква от вас много умелост и много комбинативно поведение. Важното е, че успехът ви е гарантиран, стига да положите необходимите усилия.
Водолей – няма да е лесна емоционално за вас тази седмица. Може да изпитвате ревност или да сте обект на ревност. Силно ще ви интересува материалната страна на нещата – ще искате да пазите това, което си е ваше, но и вас ще искат да ви пазят, а това много ви дразни, защото ограничава свободата ви. Бъдете малко по-умерени точно сега.
Риби   една чудесна седмица за бизнес. Темата за парите, за инвестициите и за кредитите ще излезе на преден план в живота ви. Помислете какво да правите и другата седмица вече, след като имате добър план, ще можете да го реализирате.