03-09 Ноември
Тази седмица ще бъде под знака на Пълнолунието, което ще се случи в знаците Телец и Скорпион. То ще даде акцент над темите за притежанията, за любовта, секса, парите. Ще бъдат акцентирани и дълбоките емоции и това, което трябва да се промени в една връзка, за да бъде тя хармонична. Пълнолунието, както винаги, е свързано с идеята за освобождаване и изчистване.
Силната трансформираща сила продължава, а ние не можем да й се противопоставим. Можем само да се съобразим с промените, които настъпват в самите нас и в света около нас.
Нека сега да проследим как енергията на седмицата се отразява на всеки един от знаците:
Овен – много умели манипулатори можете да бъдете точно сега. Важното е всичко да се случва по вашия начин. По отношение на професионалния ви живот това може да ви донесе много успехи, особено ако успеете да застанете зад думите и делата ви. По отношение на личния живот може да доведе до едно последващо объркване и напразни надежди от другата страна, като това може никак да не ви хареса.
Телец – много важна седмица в живота на Телците. При вас имаше едно запушване по отношение на енергията и това създаваше в живота ви голямо напрежение. Сега това ще се промени и на базата на важни личностни промени вие много по-лесно ще видите посоката, която ще ви отведе до така желаната от вас хармония.
Близнаци – вие по принцип сте склонни на компромиси, но тази седмица не бъдете. Сега е важно да защитите личния си интерес и да не позволявате на другите да определят пътя ви. Ако сега не застанете зад това, което искате и ви прави щастливи, то след това дълго ще трябва да се съобразявате с една неизгодна за вас ситуация.
Рак – много добра седмица за бизнес и за финансови дела. По отношение на преговорите може да сте много убедителни и добри и да получите това, което искате. Важно е да се погрижите за задълженията си – кредити, заеми. Важно е да бъдете коректни точно сега.
Лъв – една важна седмица, в която Лъвът ще получава оценка отвън. Тази оценка ще е заслужена. Това означава, че за някои тя ще е много положителна и ще ги зарадва, за други тя обаче ще е една конструктивна критика, в която трябва да се вслушат, защото ще е за тяхно добро.

Дева – много варианти за случване ще има в живота ви в момента-  както в личен, така и в професионален план. В първият момент ще сте щастливи, че сте така желани. Истината е обаче, че сте нужни и другите ще искате да използват уменията ви. Опитайте се да защитите личните си интереси и се отзовете само там, където е ценно и важно за вас.
Везни – през тази седмица темата за парите ще е важна в живота ви. Удачен момент е да договорите по нов начин заплащането си, особено ако планирате това от дълго време. Всичко се базира основно на вашата самооценка и няма как да бъдете оценени добре от другите, ако точно сега се подценявате. Има ли удачна възможност –действайте.
Скорпион – енергията при вас ще е много неконтролируема сега. Пазете се от прекалените емоции – било то позитивни или негативни. Склонни сте сега да изпадате в крайности, а от това ще страдат както психиката ви, така и физическото ви здраве. Една умереност във всяко едно отношение няма да е излишна.
Стрелец – голяма отговорност за другите хора ще трябва да поемат Стрелците през тази седмица. Вие ще сте важни в живота на близките до вас хора и те по един доброволен начин ще ви дават доверието си. От вас зависи да го оправдаете. Сега е чудесен момент да се изявите и да бъдете позитивни и очарователни.
Козирог – не се опитвайте да сте навсякъде и да огреете всичко и всички. Това не го очаква никой от вас, а съществува само във вашите представи за организиран и съвършен свят. Пазете енергията си точно сега, защото можете да в пилеете излишно, а едновременно с това да няма как да се заредите по един положителен начин.
Водолей – трудно ще получавате оценката и одобрението от другите. Силно ще се заплашва егото ви и на моменти няма да сте сигурни коя е вашата посока. Склонни ще бъдете да се поддавате на чужди влияния. Това не така лошо, защото на базата на опита и на различните ситуации, през които преминавате, ще можете да разберете по-добре коя е вашата посока.
Риби – най-важни ще са социалните контакти в живота ви точно сега. Важно е да обърнете внимание на приятелите си. Те имат нужда от вас, а и вие ще имате нужда от тях. Ако имате проблеми, не се изолирайте, а споделяйте. Ако усещате, че човек до вас, близък до сърцето ви, мълчаливо страда, то обърнете му специално внимание, той има нужда от вас.