10-16 Ноември
Това е седмицата на реализма и на прощаване с илюзиите. За някои хора това ще е един отрезвяващ процес, за други ще е силно разстройващ. Най-важното е сега да бъдем максимално практични, да можем да погледнем реалността в очите и ако има проблеми да не ги замитаме под килима, а да се престрашим и да ги решим.
Нека сега да проследим как енергията на седмицата се отразява на всеки един от знаците:
Овен –  седмицата носи много позитивна енергия за вас, ако решите да я насочите по отношение на естетиката и положителна промяна във външния ви вид. Всяка една интервенция, свързана с красота може да е успешна. Седмицата ще ви даде едно допълнително очарование – възползвайте се от него.
Телец – жизненият ви тонус не е в своята най-силно точка. Емоциите ви също. Тази седмица е ориентирана към стабилизиране при вас, а не толкова към големи постижения и себе изява. Пазете себе си, успокойте емоциите си и след като отново намерите хармонията в себе си, ще можете да действате успешно.
Близнаци – това ще е седмица на важни решения за вас, но едновременно с това ще има много объркване в средата, в която живеете. Може да има неясни ситуации и доводи, които да ви притесняват и да не знаете точно как да реагирате. Прибързаността в момента само ще ви обърка допълнително. Когато не сте сигурни, то посъветвайте се.
Рак – силна седмица по отношение на това да покажете по един позитивен начин на какво сте способни. В момента нещата в социален план се развиват добре, може да има повишение в работата, може да има и подобрение на заплатата. Това ще е една седмица, в която ще бъдете оценени от авторитетите в живота ви.
Лъв – това ще е седмица с много силна енергия за вас. Тази енергия ще ви накара много да се промените. Този процес може да не се случва по ваше желание, а може да е наложен от обстоятелствата. Самите обстоятелства може да не ви харесват, но ще трябва да се съобразите с тях. Открийте позитивното в промяната, а не й се противопоставяйте.

Дева – много творческа седмица за Девите. Креативността при тях просто ще разцъфтява. Всяко едно творческо начинание сега ще бележи успех. Тази енергия обаче ще ви отдалечи малко по-повече от логичното ви и подредено ежедневие, а това може да заплашва сигурността ви.
Везни – много голяма нужда ще имате от одобрението на хората до вас. То ще е енергията, която ви трябва за да довършите това, с което се занимавате. Едно негативно отношение към вас в момента само ще ви забави и дори на моменти може да се опита да ви отклони от пътя ви. Не го позволявайте и много внимателно избирайте с кого контактувате през тази седмица.
Скорпион – ако насочите енергията си по отношение на писане, на комуникация, на преговори, на издаване на книги и оформяне на документи, то седмицата може да е много успешна за вас във всяко едно от тези направления. Дори и успехите ви сега да ви се струват малки, те са една чудесна база за големи успехи в дългосрочен план.
Стрелец – една прекрасна седмица както за физическо, така и за духовно пътуване. От една страна има прекрасни възможности за посещаване на чужди страни и запознанства с интересни за вас хора. От друга страна е много ценен момент, в който може да се ориентирате към духовното познание и да опознаете себе си по-добре.
Козирог – много приятна и мека ще е енергията тази седмица за вас. Напрежението от миналите седмици ще се изпари и всичко ще се случва с голяма лекота в живота ви. Особено добре е характеризирана сферата на любовта и на интимните отношения. Ако искате нещо от партньора, то сега е моментът да му го споделите.
Водолей – много потайна може да е средата около вас. Дори може да усещате, че най-близките ви хора крият нещо от вас или премълчават. Това може силно да ви дразни и да искате да разберете истината. Помислете отново преди да го поискате. Щом нещо се премълчава от вас, може би не е моментът да го знаете. Една ненавременно споделена истина с вас може да ви разстрои.
Риби – тази седмица в живота на Рибите сякаш ще се повдигне едно було и те ще могат да видят живота си по-един крайно реалистичен начин-  такъв, какъвто е, а не такъв, какъвто си го представят. За много от тях това ще е шок и ще им трябва време да се осъзнават и да направят нови планове.