17-23 Ноември
Периодът, през който преминаваме е подчертано сложен за всички представители на фиксираните знаци – Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, родени към края на знака между 17-22. При всеки един от тях започва един период на равносметка, който ще е характерен до края на календарната година. Той започва тази седмица.
Едновременно с това енергията се ориентира към позитивния знак на Стрелеца. Точно с преминаването си в знака на Стрелеца слънцето ще ни зарадва и с Новолуние. Една добра доза позитивна и оптимистична енергия в живота на всеки един от нас.
Нека сега да проследим как се отразява енергията на всеки един от знаците:
Овен – седмицата носи много добър потенциал за промяна. Тя може да се свързва с някакво преместване, пътуване, нови запознанства с интересни за вас хора. Много позитивен динамизъм ви се предлага сега, мобилизирайте се, за да можете да се възползвате от него.
Телец – равносметката при вас ще е по отношение на взаимоотношенията. Вие вече вървите по този път и не ви е никак лесен, защото сте лишени от така обичаната от вас хармония. Събитията през тази седмица ще са свързани с другите хора в живота ви, а вашата роля ще е подчертано съобразителна.
Близнаци – ще имате възможност да бъдете така оценени както ви се иска точно сега. Интимните и професионалните партньори сега ще работят много добре по самочувствието ви и ще ви карат да се чувствате добре. Внимавайте, ще искат нещо от вас, а вие помислете дали сте готови да им го дадете.
Рак – седмицата може да ви даде едно известно напрежение. Всичко ще се случва както вие искате, но на базата на много постоянство и на много положени усилия от ваша страна – толкова, че на моменти ще ви се иска да се откажете преди да сте стигнали до заветната цел. Бъдете търпеливи. 
Лъв – това ще е една много позитивна седмица за представителите на знака, родени в края на Юли. Много приятна енергия ще влезе в живота ви, ще действате с оптимизъм. Чудесен момент за позитивни промени. Представителите, родени към края на знака, ще се изправят пред много отговорности и ще трябва да са подчертано съобразителни, независимо дали им харесва това.

Дева – хората могат да ви се струват много неразумни сега – да пилеят таланта и парите си, а вие може да искате да им кажете какво мислите за тях. Това, за жалост, няма да се приеме добре и ще бъде счетено за негативно отношение от ваша страна, което ще се обърне срещу вас. Ако не ви искат съвета сега, то не го давайте.
Везни – работата ще е приоритетно важна за вас сега. Ако работата ви е свързана с търговия или с активен контакт с чужбина, то положете усилия, защото има много неразработен позитивен потенциал в тази насока. Ще бъдете много убедителни и очарователни и нещата ще се случват лесно за вас.
Скорпион – важна седмица в живота на Скорпионите. Всичко ще се случва на базата на много усилия и поемане на лична отговорност. Това може да ви се отразява по един напрегнат начин както на емоционалното, така и на физическото състояние. Пазете здравето си – това е най-важното.
Стрелец – седмицата ще е чудесна за вас. Ще ви даде много позитивна енергия и възможност да насочите потенциала си в нова посока. Ако е имало някакви трудности до момента, то сега нещата ще се подредят по вашия вкус и ще се чувствате много добре. Насладете се на тази седмица.
Козирог – през тази седмица е добре да останете сами, дори да сте заобиколени от много хора. Сега за вас е много важно да можете да подредите емоциите и мислите си и то с цел да запазите хармонията във връзката със самите вас, както и с партньорите. Правете неща, които ви доставят лично удоволствие.
Водолей – вниманието ви ще бъде силно насочено към финансите в живота ви, особено ако имате стари задължения, които не сте покрили. Под някаква форма сега тази енергия ще се върне при вас и вие ще трябва да се разплатите. Всяка една проявя на дребнавост и стиснатост ще действа против самите вас.
Риби – силен оптимизъм може да ви обземе през тази седмица и да дадете обещания, които не можете да изпълните. Това може да ви постави в много компрометиращи за вас ситуации, особено що се отнася до бизнеса. Бъдете малко по-умерени и не се правете на това, което не сте. За ваше добро е.