24-30 Ноември
След току-що преминалото новолуние в знака на Стрелеца енергията е много силна, положителна и наситена с оптимизъм. Много важно е сега да можем да използваме този оптимизъм в дадената ни сфера и да направим нещо положително както за себе си, така и за другите.
Когато енергията е така силно огнена и се свързва със знака на Стрелеца, то единственото нещо, за което трябва да сме внимателни е да не прибързваме прекалено и да не ускоряваме темпото на живота ни до изтощаване.
Нека сега да проследим как енергията на периода се отразява на всеки един от знаците:
Овен – много наситена на напрегната енергия ще е тази седмица за вас. По никакъв начин не трябва да оставяте тази енергия да остава у вас. Трябва да намирате начин да в канализирате и да в насочвате.  Това може да става със спорт, може да става чрез активно общуване с другите.
Телец – цялата активност на периода сякаш сега е изнесена извън вас, а вие просто трябва да се съобразявате със случващото се. Хората около вас, както и средата, която ви заобикаля ще провокират много промени в живота и ще ви дадат една различна гледна точка, която ви е много необходима сега.
Близнаци – тази седмица ще изисква от вас да се успокоите и да намалите темпото на живот. Нямате толкова много сила в момента, че да я хабите. Разделете плановете и идеите от реалността и не се изтощавайте преследвайки нереални цели, които съществуват само във вашата глава. Всяко едно изтощение сега ще оказва негативно влияние на здравето ви.
Рак – сега ще имате възможност да насочите енергията си към близките до вас хора и да им помогнете по отношение на трудностите, през които преминават в живота си. Те ще са ви много благодарни, а вие ще сте много щастливи, че сте били полезни. Хората имат нужда от вас сега, не щадете добротата си, а я раздавайте.
Лъв – не е лесна енергията на периода за вас. Има редица обстоятелства в живота ви, които бихте искали да промените тук и сега, но нямате тази възможност. Всичко това се случва с цел да ви научи на малко повече търпение и на толерантност и да ви даде познанието, че прибързаните неща често са грешни.

Дева – много умели и манипулативни можете да сте сега. Всичко ще се случва точно както вие искате, а дори и да правите някакви гафове, вие ще можете така добре да ги замаскирате, че дори можете да ги представите за гафове на някой друг. Тази седмица ви предлага всичко, вие преценете какво искате.
Везни – време е и вие да се потопите в проблемите на ежедневието. Тази седмица активно могат да ви занимават малки и дразнещи неща от ежедневния ви живот. Това може да са проблеми със съседи, може да са битови проблеми и оправяне на сметки. Ако не решите проблемите си сега, то може да се натрупат и от малки и незначителни да станат притеснителни.
Скорпион – една много силна седмица за представителите на знака на Скорпиона. Много дейни и активни ще сте точно сега. Ще има една своеобразна битка в самите вас кое да надделее – позитивната страна от характера ви или това да влезете в конфликт и да кажете на другите колко не струват според вас. Ще видите обаче, че с позитивно отношение ще постигнете много повече, а за агресията намерете друг отдушник, примерно спорт.
Стрелец – още една прекрасна седмица за Стрелците. Сега е подходящият момент да правите дългосрочни планове, да организирате пътувания, да мислите за позитивни моменти, които да споделите с близките до сърцето ви хора. Оптимизмът е с вас и по един лесен и приятен начин ще се справяте със задачите си.
Козирог – седмицата ще е много ориентирана към дома. Сега е подходящ момент да си останете в дома, да се погрижите както за себе си, така и за близките си хора, особено ако имате деца. Семейният и домашен уют ще е това, което ще ви зарежда много. Отдайте му се. Ако все пак не можете да се освободите от работата и задълженията си, гледайте бързо да се прибирате у дома и по този начин да зареждате самите себе си.
Водолей – една седмица на противоположностите предстои за вас. От една страна има много позитивна тенденция, която ще ви помага много по отношение на образование, обучение и трупане на нов опит. От друга страна ще ви се налага да се справяте с външно авторитетно мнение, което няма да ви хареса. Ако сте гъвкави и адаптивни всичко ще се получи чудесно, ако не се  – то гответе се за много конфликти.
Риби – енергията на тази седмица може така да ви екзалтира, че да не можете да си намерите място.  Всичко може да се свързва с една спешност и едно позитивно очакване от една страна, но от друга страна може да има много опасения и страхове по отношение на предстоящите промени в живота ви. Успокойте се и действайте максимално разумно.