01-07 Декември
Това ще една много ментална седмица, в която ще се объркваме от собствените си идеи, които ще се прекалено много. Независимо накъде ще са насочени тези идеи – към организиране на празниците, към работата или семейството, ще имаме прекалено много планове и не толкова възможности да ги изпълним.
 Всичко това ще даде едно своеобразно нервно напрежение, което ще кулминира в пълнолунието, което ще се случи в края на седмицата в знаците Стрелец и Близнаци.
Нека сега да проследим как основната енергия на седмицата се отразява на всеки един от знаците:
Овен – всичко може да ви се струва много приятно и забавно през тази седмица, но реално това може да е една илюзия, която да ви пречи правилно да оцените ситуацията, хората и типа поведение, който се изисква от вас. Опитвайте се да поглеждате себе си отстрани и да анализирате ситуацията – това ще ви предпази от евентуални грешки.
Телец –  една необикновена седмица ви очаква. Необикновеното се свързва с неочакваното. От вас зависи как ще погледнете на живота си сега. Ако успеете да му се насладите, може да разберете колко е интересен. Ако не успеете, може много да се стреснете, защото сигурността и последователността на събития, които така обичате, могат да липсват.
Близнаци – много лесно могат да бъдат излъгани Близнаците през тази седмица. Те са така вторачили погледа си в светото бъдеще и толкова мечтаят за него, че има вероятност да живеят в тъмното настояще, което няма как да ги отведе до заветната цел. Подредете мислите и живота си сега, за да имате успех скоро. Илюзиите могат да ви съсипят.
Рак – в много неестествена среда за вас ще попаднете тази седмица. Общуването ще е трудно, напрягащо и може да ви се струва напълно излишно. Все пак редица ситуации ще изискват от вас да сте мили и любезни. Бъдете такива, защото моментното неразположение в емоционален план може да доведе до голямо объркване във взаимоотношенията по-късно.
Лъв – тази седмица ще ви научи да разчитате на другите. Цялата инициатива е отнета от вас, а вие просто трябва да се съобразявате. Дори може да откриете за себе си колко е приятно да го правите.  Това ще е седмица, която ще ви научи да се доверявате повече на другите хора.

Дева – седмицата ще е много ценна за вас по отношение на новите идеи и особено, ако работите нещо, свързано с образованието или самите вие се обучавате в момента. Може да усетите, че имате нужда от нови познания и да намерите правилният учител за вас.  Контактът с интелигентни и възпитани хора е много ценен за вас през тази седмица.
Везни – седмица, в която ще имате възможност да блеснете с познанията си и с личните си качества. От вас ще се изисква само да ги комуникирате правилно, а всички предпоставки са в тази насока. Защитете позицията си, дори и да е дипломатично и кажете какво искате, дори това да се отнася само до темата за подаръците за Коледа.
Скорпион – тази седмица идеята за свободата ще е много важна за вас и всяко едно ограничение може много да ви дразни. Трудно ще се сработвате с авторитетите, особено с шефовете, затова се стремете да ги избягвате. Намирайте повече време за себе си и за нещата, които лично вас ви правят щастливи. Оставайте сами.
Стрелец – това ще е седмица, която ще сблъска Стрелците с реалността. Изведнъж ежедневието ще стане много актуално и ще изисква от вас да се справите с него. Редица битови  проблеми ще изискат окончателно решение сега. Седмицата няма да е вълнуваща, но ще е важна по отношение на организацията на живота ви.
Козирог – активно трябва да се замислите за финансите си през тази седмица и да направите постъпления да ги подобрите. Може да има редица неочаквани моменти, свързани с банки и институции, които са се сетили за вас. Подредете всичко във финансовите си дела и по този начин ще възвърнете сигурността в живота си.
Водолей – през тази седмица трябва да действате. Активната енергия е на ваша страна. Това означава да бъдете предприемчиви, да търсите възможността и да се борите за нея. Всяка една проява на мързел ще бъде наказана. Оставите ли тази енергия във вас, то ще имате много проблеми с темперамента си.
Риби – може да имате известен проблем със социализацията тази седмица. Може да усещате, че прекалените контакти с хората ви изтощават, че ви напрягат, неискреността може да ви тежи, а вие силно да я откривате у другите. Пазете се от важни решения тази седмица, по-скоро наблюдавайте.