08-14 Декември
Това ще е една много силна седмица, в която ще има много динамизъм. Този динамизъм няма обаче да е така насочен навън, колкото ще е насочен към самите нас и към нашата вяра. това е вярата както в собствените ни възможности, така и вярата в другите. Ще има редица провокации в тази насока, но всичко това ще ни е максимално полезно, за да си научим уроците по най-добрия начин.
Емоциите, за сметка на това, ще се укротят и ще се насочат към това да търсим сигурност и да изграждаме един положителен социален образ. Бизнес контактите ще са подчертани по положителен начин.
Нека сега да проследим как енергията на седмицата се отразява на всеки един от знаците:
Овен – през тази седмица отново ще можете да покажете на какво сте способни и да блеснете с целия си потенциал. Вие сте умели хора и можете да се възползвате от възможностите, когато ги видите. Само не прибързвайте, защото с вашето темпо и настъпателен характер можете да откажете и най-съгласния да ви сътрудничи човек.
Телец – дори и да ви се иска да сте разумни и пестеливи в момента, много трудно ще ви се получи. Независимо дали става въпрос за предвидени или непредвидени разходи, то парите няма да остават при вас.  Не се ориентирайте към това да пестите, а към това да изкарвате.
Близнаци – в момента се носите в една посока, в която може да не сте сигурни, че искате да се реализирате. Освен това се носите с много силна скорост. Склонни сте да се съобразявате с чуждо мнение и това може много да ви обърква в момента. Ако изпитвате колебания по отношение на посоката, то по-добре спрете за момент, посъветвайте се и после решете как да продължите.
Рак  силно чувство, е другите не ви разбират правилно може да ви обземе точно сега. Действията ви могат да бъдат интерпретирани погрешно и дори да имате добри намерения, то в крайна сметка да излизате вие кривите. Просто запомнете, че по-лошо от нежеланото добро няма и ако следвате тази максима, ще си решите проблемите. Действайте само, когато помощта ви е искана и заявена.
Лъв – прекрасна активна и динамична ще е седмицата за Лъвовете. В момента е удачно да покажете на какво сте способни и как можете да блестите по своя уникален начин.  Възможностите, които ви се предлагат сега са много добри за вас, затова не се опасявайте да рискувате и се пазете от това да мързелувате.

Дева – на моменти ще ви се иска да сте сами и да не се занимавате с нищо и с никой. Мислите ви ще се насочени към красиви екзотични места, на които искате да си починете, а от вас ще се изисква да мислите как да свършите работата си за месеци напред. Ситуацията може да е прекалено напрегната от амбициозни шефове. Вие не се преуморявайте и пазете здравето си.
Везни – в момента може да се чувствате много добре. Едно прекалено позитивно чувство може да ви е обзело и да имате усещането, че можете да постигнете всичко. Това е хубаво, но внимавайте с определението прекалено.  Пазете се много от мними приятели, защото докато сте в еуфория, могат силно да ви напакостят.
Скорпион – през тази седмица ще ви се наложи да се много дипломатични и да се правите, че не чувате много неща. Това ще се изисква от вас както по отношение на семейните взаимоотношения, така и по отношение на работата. Търпението ви е силно само до определен момент, след това просто излизайте от стаята и оставайте сами, защото в противен случай може да се стига до неприятна конфронтация.
Стрелец – поредната много силна седмица за представителите на знака на Стрелеца. В момента енергията благоприятства всяко едно ваше начинание, независимо дали говорим за личен или професионален план. Някои от вас трябва да насочат енергията си към това да приключват успешно започнатото, а другите да се ориентират към ново начало. Ако има неуспех сега, той се дължи само на вас и на липсата ви на организация.
Козирог – много мека и приятна енергия ще споходи тази седмица Козирозите .Седмицата е чудесна по отношение на това да възвърнете хармонията в живота си. Ако е имало конфликти в партньорски план, то сега е моментът те да бъдат решени. Всякакви въпроси, свързани с пари и оптимизирането на личния бюджет ще ви вълнуват също така.
Водолей – ако имате чувството, че от много време седите на едно място и нищо не се случва в живота ви, то тази седмица ще имате възможност да промените ситуацията.  Ще ви бъдат дадени много възможности както за лично, така и за професионално развитие, особено ако работата ви е свързана с науката. Няма да ви канят обаче 100 пъти. Възползвайте се още първия път.
Риби – тази седмица може да усещате едно много силно напрежение от външната среда. Сякаш светът се е ускорил много за вас, а вие не можете да смогнете на това темпо. Не е и необходимо. Не изпадайте в паника, просто защото сега е по-подходящо да направите план и да помислите как да реализирате целите си, отколкото да действате. Помолете за помощ по отношение на това, с което смятате, че не можете да се справите.