След като се запознахме с енергията на годината, нека сега да проследим как тя се отразява на всеки един от астрологичните знаци.
Овен – годината може да е много успешна за вас, стига да можете да насочвате и контролирате енергията си. Тази година ще ви даде предпоставки за резки и големи личностни промени. Това може да прави характера ви много избухлив и нетолерантен на моменти. За вас е важно да търсите, да намерите и да следвате вашата си истина. Съобразяван с чуждо мнение и авторитет може само да ви дразни и дори разстройва. Годината е много ценна по отношение на пътувания, обучения и всички форми на разширяване на гледната точка. Възползвайте се от тези добри възможности.
Телец – много силно ще е застъпена темата за любовта и за удоволствията през тази година при Телците. Наличието или липсата на тези теми ще създава много емоции по цялата палитра на емоциите – от раздразнение, когато ги няма, до пълно задоволство, когато са налични. За да постигнат качествата любов и да се насладят на живота си сега, Телците ще трябва да излязат от зоната си на комфорт и да положат усилия, които не са им така приятни. Освен това трябва да са толерантни и съобразителни с една нетипична за тях среда, а това може много да ги дразни. Важното е, че усилията ще си заслужават, а вие знаете как да преследвате една цел.
Близнаци – тази година ще се отрази по един важен начин на Близнаците по отношение на самооценката им и връзката им с другите хора. Това се отнася както до личните, така и до професионалните връзки. Близнаците ще се опитват да са мили и дипломатични сега, но няма да им се получава лесно. Другите хора ще са много важни в живота им, но едновременно с това много ще ги дразнят. Решенията ще лавират между това да са зависими, но да имат сигурност и това да са независими, но лишени от всякаква сигурност. Вие избирате Близнаци…
Рак – това е годината на плановете за Раците. Плановете могат да са много големи и да се насочени към далечното бъдеще, но за да се реализират, трябва да се решат всички проблеми и трудности тук и сега. Това може да е една година, която активно да ви потопи в ежедневието и да решавате проблеми със съседи, с близки роднини, с оформяне на документи. През тази година ще разберете как малките неща са много важни и ако пропуснете някой малък детайл, това може да се отрази по един напрегнат начин на целия ви план.  Бъдете максимално организирани и подредени през тази година. Редът ще ви се отплати.
Лъв – късметът продължава да съпровожда Лъвовете през тази година и тя могат да реализират всяка една от съкровените си мечти. Мечтите на Лъвовете често са свързани с нова любов, с деца, с творческо изразяване и печелене на слава и пари. Всичко това ще ви бъде дадено като възможност, а вие ще решите за себе си какво искат за вас. Не е време за мързелуване и капризи, а е време за грабване на възможността в момента, в който се е появила.
Дева – късметът ще споходи след това Девите и това ще стане точно около рождения им ден. За тях ще се започне една година на личен и социален подем. добри възможности за начало на любовни отношения, за хармонизиране на вече съществуващите, за кариерно развитие и положителна оценка. Всичко това предстои за вас от есента, а преди това вие просто трябва да се подготвите за тази положителна енергия.

Везни – едно много зряло лице на Везните ще видят близките им през тази година. това е година, в която Везните ще са много материални, много амбициозни и малко толерантни. Вие ще сте важни в живота им по отношение на постигането на целите им и те ще очакват от вас безрезервна помощ. Везните могат да очакват големи социални успехи и възвръщане на стабилността в живота. Да, това ще изисква от вас много усилия, но и целта си заслужава.
Скорпион – каквато и да е годината, за вас те ще е чудесна. След трудните две години и половина, през които преминахме, сега всичко ще ви се струва лесно и приятно. Време е за нови инициативи както в личен, така и в професионален план. Направете живота си по-лесен, отърсете се от излишния товар и ще видите как всичко в живота ви ще се подреди по един позитивен и приятен начин, а вие ще се чувствате прекрасно. Постепенно ще се реализират всичките ви желания, които сякаш бяха блокирани през изминалите години.
Стрелец – това ще е годината, която много ще промени представителите на този знак. Промяната ще се дължи на новите отговорности, които ще се появят в живота ви. Те ще са както в личен, така и в социален план и ще се отнасят както до вас самите, така и до най-близките ви хора. Позитивизмът, който носите в себе си много ще ви помага, но няма да ви лиши от възможността да полагате много усилия и да сте последователни по отношение на постигането на целите ви.
Козирог – това ще е една много силна година за представителите на знака Козирог. Енергията на годината ще им е много близка – ще се изискват усилия и упорит труд по отношение на постигане на целите.  Това ще се струва лесно на Козирозите и те имат възможност да постигнат своите цели, за които са мечтали отдавна. Това, което ще им пречи са те самите и техните вечни опасения и черни сценарии. Бъдете малко по-позитивни и ще видите как всичко се случва много по-лесно.
Водолей – много ценни и важни ще са партньорите в живота ви точно сега. Годината е подчертано социална за вас и е важно да имате добри и хармонични отношения с близките и приятелите. Семейството може да ви създава проблеми, но приятелите ще са важна част от вас и ще ви помогнат да минете по-лесно през личните трансформации, които са на ход в живота ви. Тази година ви е дадена много любов и грижа. Споделете ги с другите. Най-страшното е да се изолирате и да бъдете егоисти.
Риби – за вас това ще е една година, свързана с истинския реализъм и излизането от сферата на илюзиите, където така ви се нрави да се намирате. Събитията в живота ви ще ви накарат да погледнете на всичко по един обективен начин, на себе си също така. Това може да не ви харесва, но само по този начин ще успеете да видите ясно пътя и да си направите строен и сигурен план за действие. Годината няма да е толкова емоционална, колкото практична.