12-18 Януари
Много бързо и много активно се завихри енергията тази седмица. Напрежението, което ще се създаде сега обаче ще много конструктивно и ще можем да променим гледната си точка по един положителен начин и това ще ни помогне да бъдем по-успешни за самите нас.
През тази седмица класическата логика ще излезе в почивка и ще отстъпи място на идеализма и на бунтарски дух. Важното е да не пускаме духа от бутилката и да можем да използваме тази енергия за позитивни цели, а не за конфронтация.
Овен – след като поехте максималната отговорност в началото на годината, сега е моментът да се освободите от нея. Тази седмица е много подходяща да се освободите от всичко, което ви притеснява като емоция, общуване, комуникация. Дори и да сте малко резки, то покажете на другите какво искате и че сте готови да го постигнете, без да се съобразявате с това, което си се налага.
Телец – много противоречиви са чувствата ви в момента. Това се отразява и на оценката ви към материалния свят. От една страна ви се иска да харчите, да не се ограничавате и да правите каквото си искате, но от друга страна имате прекалено много опасения дали ще успеете да се справите. Не взимайте важни решения, свързани с финансите тази седмица.
Близнаци – мобилизирайте се й действайте, защото седмицата е много добра по отношение на правене и реализация на нови планове. След около седем дни Меркурий отново ще стане ретрограден и ще ви накара да забавите всичко в живота ви. Тази седмица обаче ви провокира да действате. Решете старите си проблеми.
Рак – много напрегната може да е енергията на седмицата за вас. Освен, че ще трябва да сте много съобразителни с другите хора в живота ви, то те могат да провокират много голямо напрежение в него и да ви карат да не се чувствате на място. Не влизайте с излишни конфликти сега, защото няма да можете да се зашитите, така какво ви се иска и всичко ще се обърне срещу вас.
Лъв – щастието за вас тази седмица ще бъде свързано с другите хора. Инициативата няма да е във вас и няма да може вие да определяте хода на събитията. За сметка на това ще трябва да се съобразявате и ще разберете, че когато се доверите на правилните хора, те могат да са вашия пряк път до успеха.
Дева – през тази седмица се подгответе да сте много мобилизирани. Нещата няма да се получават лесно и приятно – ще се изискват усилия, особено що се отнася до общуването с другите – колегите, шефовете, всички в работата. Бъдете търпеливи и дипломатични – това много ще ви помогне.

Везни – много очарователни и много успешни можете да бъдете през тази седмица. Хората ще ви харесват и ще ви помагат. Плановете ви ще се реализират е лекота и вие имате всички предпоставки да се наслаждавате на живота си и да се чувствате харесвани и обичани.
Скорпион – много лесно можете да кипвате през тази седмица и ще ви е трудно да сдържате темперамента си. когато усетите, че вълна на недоволство се надига у вас, то изолирайте се и укротете мислите и емоциите си. Всеки един конфликт сега ще е излишен за вас и няма да ви донесе нищо хубаво.
Стрелец – тази седмица ще разберете колко са важни точно приятелите в живота ви. Имате нужда от тях, защото те ви дават различен вид подкрепа, която не можете да получите от другите. Покажете на приятелите си колко ги цените и им засвидетелствайте доброто си отношение към тях.
Козирог – тази седмица сякаш ви е дадено да правите каквото си искате. никой няма да може да ви ограничава и да ви казва какво да правите – дори да има такива хора, то вие няма да си слушате. Всеки един опит за спор и за конфронтация, вие посрещайте с усмивка и с безразличие. Най-важното за вас тази седмица е да слушате сърцето си.
Водолей – тази седмица се характеризира с енергията на Водолея. Всички представители на този знак имат предпоставки да се чувстват много добре, да бъдат харесвани, да се разбират с другите. Използвайте силната енергия на тази седмица и накарайте нещата да се случват във ваша ползва. Чудесна седмица за преговори.
Риби – това е една седмица, в която активно можете да се отдадете на анализ на собственото си поведение и на това да потърсите очевидните грешки в него, които са така невидими за вас, просто защото сте Риби и обичате да живеете в илюзорния си свят, където всичко е пречупено през една мека, но крива призма. Не откриете ли грешките в себе си сега, то ще ги повторите много скоро.