19-25 Януари
Тази седмица дава голяма динамика в живота на всеки един от знаците. Ролята на другите хора в живота ни също се засилва  много. През тази седмица трябва да действаме с разбиране към другите хора, но и да следваме своя път по един неотклонен начин.
Овен –редица стари ситуации ще се появят отново в живота ви и ще ви накарат да подходите по нов начин към тях с цел да ги решите и да се справите със старите проблеми.  Това може да е стара опитност както в личен, така и е професионален план.
Важното е да се справите успешно този път.
Телец – известно не разбирателство може да има в живота ви по отношение на близките ви хора. Вие ще казвате едно, ще се разбира съвсем друго. Не се хвърляйте да обяснявате колко сте прави, защото няма да бъде успешно и няма да постигнете желания от вас резултат. Това е седмица, в която да чуете различната гледна точка.
Близнаци – много силна стартова енергия има при вас в момента. Това може да се реализира като нови планове и идеи, нови обучения и пътувания. Седмицата е чудесно да намерите сътрудници, които да ви помогнат в реализирането на тези идеи. Бъдете убедителни и настъпателни в комуникацията.
  
Рак – много отговорности ще ви даде тази седмица. Важното е да можете да подредите приоритетите си така, че да се справите с всичко успешно. Не поемайте повече отговорности, отколкото можете, защото това може да се отрази по негативен начин на тонуса ви и на здравето.
Лъв – седмицата носи голям потенциал за прекаленост от ваша страна. Това може да е емоционална прекаленост, а може и да е прекалено отношение към парите. Бъдете малко по-пестеливи и по-сдържани, защото, ако не можете да прецените финансите и емоциите си сега, след това може да страдате от това, че сте се изтощили.
Дева – трудно ще се концентрирате през тази седмица и трудно ще реализирате плановете си. Всичко може да ви се струва прекалено безформено и лишено от структура. Не се ядосвайте излишно, защото няма как да промените ситуацията точно сега.
Везни – следващите седем дни могат да са период на подем за вас. Може да получите нещо, което отдавна сте искали и сте се стремили. Трябва сега да решите за себе си дали сте готови да поемете отговорността за желанията си. Отговорът може и да ви изненада.
Скорпион – през тази седмица ще искате да ви е много интересно и няма да искате да се съобразявате с малките битови проблеми – това просто няма да ви е по вкуса. Отдайте се на хобито си и правете неща, които са ви приятни. Важно е да има позитивна енергия в живота ви.
Стрелец – много приятна и мека може да е енергията на седмицата за вас. Това ще ви кара да се чувствате много добре. Мислите ви могат да бъдат насочени към това да се грижите за близки хора – приятели, роднини, деца.
Козирог – може силно да сте въвлечени в живота на другите хора под някаква форма. Във вашият собствен живот може и нищо важно да не се случва, но може да сте толкова съпричастни към живота на близки до вас хора, че са смятате, че това са и ваши събития.
Водолей- това може да е много объркана седмица в емоционален план. На моменти може да сте толкова силно заслепени от емоциите, че да ви е трудно да мислите логично. Затова е добре да не взимате важни решения през тази седмица, с които да са свързани дългосрочните ви планове. 
 

Риби – през тази седмица ще се чувствате чудесно. Енергията е много позитивна както по отношение на любовните ви взаимоотношения, така и по отношение на работата и на бизнеса. Особено добра седмица за Рибите, които се занимават с изкуство или фотография.