02- 08 Февруари
Тази седмица е още по интересна като случване. При всеки човек Меркурий вече е дал някакви изражения на объркване, на проблеми в комуникацията, спазване на сроковете и изпълняване на условията до договори.
 През тази седмица ще трябва да се сблъскаме и с това да не бъдем прекалени като планове, като обещания, защото няма как да ги изпълним. Ако сега се дадат такива обещания, то може след това да има разпадне на връзки, приятелства, познанства.
 Освен това през тази седмица е силно застъпена темата за кармичната разплата, затова трябва да сме още по внимателни.
Овен – всяко едно действие ще изисква допълнителни усилия от вас през тази седмица. Подгответе се, че нещата може и да не стават от първия път и се въоръжете с търпение. В противен случай може често да изпускате нервите си и това да ви създава излишно напрежение и конфликти.
Телец – много трудно ще се съобразявате с условия, които ви се поставят отвън. Може да сте прекалено революционни, дори да действате срещу собствения си интерес, когато става въпрос за идеализъм. Тази седмица по идеализъм, идеи и принципи няма да имате равни и никой няма да може да ви ограничава.
Близнаци – ако не взимате важни решения и не предприемате големи промени в живота ви, то тази седмица може да е много приятна за вас, с мека и позитивна енергия. Чудесна седмица да се обърнете към приятелите си, да им покажете колко са важни в живота ви и да прекарате малко време с тях.
Рак – през тази седмица може трудно да контролирате парите в живота ви. Те сякаш ще излитат от джоба ви, особено ако имате деца. Трудно ще планирате финансите, както и трудно ще можете да спестите. При необходимост може да поискате помощ от близки до вас хора.
Лъв- през тази седмица трябва да сте подчертано наблюдателни и да следите как се подреждат пластовете около вас. Вие няма как да участвате активно, колкото и да ви се иска. За сметка на това може да анализирате ситуацията и хората и след като мине този не активен период за вас, да знаете как да продължите напред успешно.

Дева – точно сега може да не ви е до социализация с други хора и до активно общуване. Може да искате да оставате сами и да се погрижите за важни лични дела. Събитията ще се случват така, че няма да имате тази възможност. Дори и против волята ви ще трябва да сте медиатори, да общувате и да изглаждате конфликтите там, където е необходимо.
Везни – тази седмица ще имате шанс да попаднете в нова среда, да създадете нови познанства и приятелства и да се докажете пред нови хора. Удачно време е да покажете на другите колко очарователни, мили и социални можете да бъдете, дори за малко. Тези усилия ще бъдат щедро възнаградени с времето.
Скорпион – през тази седмица ще разберете колко важни са социалните контакти и как трябва да полагате конструктивни усилия да имате такива отношения с хората около вас. Тази седмица ще се нуждаете от помощта на близките и приятелите ви. Бъдете мили и дипломатични при общуването с тях.
Стрелец – много планове ще имате през тази седмица, но няма да имате сили да свършите и половината. Седмицата ще ви донесе и редица неочаквани обрати по отношение на най-близките ви хора и това ще ви накара да инвестирате голяма част от времето и от енергията си в тези отношения.
Козирог – през тази седмица всички и всичко ще тестват издръжливостта ви, както и търпението ви. Може да има провокации в общуването, по отношение на работата, по отношение на личните взаимоотношения. Лесно ще е да влезете в конфликт, лесно ще е да се дистанцирате и обидите, но по-важно и ценно ще е да се опитате да решите проблема.
Водолей – седмица както на подем, така и на объркване при Водолеите. Силата е при вас, но трябва много деликатно да я използвате, защото в момента не е подходящо нито да стартирате нови неща, нито да се хвърляте да преследвате големи цели. Нека силната ви енергия да бъде насочена към планове и тяхното изграждане.
Риби – всеки един проблем през тази седмица ще се решава на базата на вродената ви симпатия. Конфликтите ще са излишни, директните пререкания също. Ако влезете в ролята на миротворец и на човек, който умее да прави компромисите добре, то всичко може да се подреди по един отличен начин за вас.