09-15 Февруари
Тази седмица ще можем официално да отпразнуваме края на първия ретрограден Меркурий за годината. Непривично за себе си той се държа много като Венера и върна в живота ни много стари познати, с които явно сме имали недовършена работа. Процесът на довършването обаче продължава.
А вие не подписвайте договори и не купувайте техника поне до четвъртък.
Ето как се отразява и енергията на всеки един от знаците тази седмица:
Овен –  напрежението, което създаде ретроградния Меркурий отмина и пак можете да сте активни и дейни по вашия очарователен начин. Тази седмица е чудесна за планове, за тяхното правене, но и за тяхното осъществяване. Ще ви е много по-лесно и приятно да ги осъществите с партньори, затова огледайте се около вас за подходящите хора.
Телец – тази седмица ще ви накара да вземете важни решения както по отношение на дома ви, така и по отношение на кариерното ви развитие. Ако в последно време при вас е имало моменти на застой, то сега може вие да трябва да провокирате раздвижване. Време е за действие, а не за мързелуване и чакане нещата сами да се случат.
Близнаци – една много положителна седмица се очертава пред вас. Сега може да се захванете с всичко, което отлагахте по време на ретроградния Меркурий. Важното е да оправите отношенията с най-близките си хора, с приятелите и тези, които са близки до сърцето ви. След това може да напускате, да сключвате нови договори и да правите всичко, което ви беше забранено.  
Рак – точно сега ще се чувствате напълно в свои води. Емоциите ви ще са много балансирани, ще имате трезв поглед над нещата. Седмицата е чудесна както за романтика, така и за важни бизнес решения.
Лъв – енергията продължава да бъде напрегната за вас. Случването е изнесено извън вас, а вие ще бъдете щастливи, ако умеете да се съобразявате. Сега може да акцентирате на детската нотка в характера ви и да позволите на другите да се грижат за вас, като вие не трябва да забравяте да им благодарите.

Дева – тази седмица сякаш камък ще ви падне от плещите и нещата ще започнат да се наместват постепенно. Това обаче няма да стане нито по вашия план, нито с вашата скорост и този факт може силно да ви дразни. Не е време за пререкания сега, а за съобразителност и дипломация.
Везни – една прекрасна седмица за социални контакти и за популярност, но трудна по отношение на самооценката и парите. Тази седмица ще сте много романтични и идеалистични и някак си няма да ви е до това да мислите за материалната страна на нещата. Просто намерете кой да го прави вместо вас.
Скорпион – много голям баланс между напрежение и удоволствие ще има в живота ви точно сега. Приятелите ви могат силно да ви напрягат и да ви дразнят със съветите си, но за сметка на това любовта може да е сфера, която много да ви дава тази седмица и да ви покаже колко ценени можете да бъдете.
Стрелец – тази седмица ще изисква от вас голямо напасване към външните обстоятелства. Вашата воля няма да е така важна и може никой да не я взима под внимание. Вие ще трябва да бъдете гъвкави и да умеете да лавирате и то с цел да запазите добрите си позиции.
Козирог – през тази седмица ще ви се наложи активно да служите на другите. Това може да е в битов план и да трябва да се грижите за близък до вас човек, може да ви се налага да правите това и в работата ви. Тази седмица услужливостта ви ще бъде високо ценена.
Водолей – всичко, което сте натрупали в себе си и не сте можели до момента да споделите, то сега е много подходящ момент да сторите и да не ви тежи. Дори и да имате опасения как ще се отрази това на взаимоотношенията ви с другите, не трябва да се притеснявате, при всеки един случай ще е положително.
Риби  за вас това ще е седмицата на големите прозрения. Те ще са свързани с вашата собствена личност, с емоциите си и с начина, по който се чувствате. Може да има обикновени ежедневни събития, които този път ще протекат по различен начин и ще ви дадат отговор на много въпроси, които са свързани с личното ви щастие.