16-22 Февруари
През тази седмица всички ще сме малко или много емоционални. Емоциите ще са както най-голямото ни богатство, което може да ни мотивира да действаме, така могат и да са основната причина за блокажите в самите нас. Всичко обаче ще минава през тях – изборът, идеите, плановете –всичко. Това ще е една чудесна седмица за всички, които се занимават с изкуство.
Овен – точно сега може да нямате никакво време за себе си. Социалните ви проекти и грижата за близки до вас хора могат да черпят цялата ви енергия и вие да не можете да си поемете въздух. Вие сте можещи хора с много енергия, просто сега се изисква от вас да подредите приоритетите си.
Телец – тази седмица за вас ще е по-добре да работите сами, а не са се потапяте в групови дейности и активност. Може трудно да ги организирате и да не се получава по начина, по който ви се иска. Ако все пак ви се налага, то нека близък човек до вас да прави организацията.
Близнаци –  тази седмица ще сте много активни и дейни и ще искате да направите много неща, но се пазете от излишните илюзии, които могат да ви залеят. Това, че нещо много ви се иска и вие почти го пипате в представите си, не означава, че то е реално.  Бъдете максимално концентрирани, за да няма лоши изненади в най-неочаквания момент.
Рак – седмицата в емоционален план ще бъде прекрасна за вас, стига да не искате прекалени неща от близките и роднините си. На моменти може да сте прекалено изискващи и то само от вашата си призма, а освен това да се сърдите. Радвайте се на това, което получавате, а не се фокусирайте над това, което не получавате.
Лъв – напрегната енергия ще продължи и тази седмица за представителите на този знак, но за щастие това ще е последната такава седмица. Пазете здравето си, не контактувайте с негативни хора, тонусът ви може да е понижен и вие да имате нужда от почивка и зареждане на батериите.
Дева – най-ценното, което можете да направите е да накарате другите хора да работят за вас точно сега. Вие имате чудесни идеи, но тази седмица може да ви е трудно сами да ги реализирате, затова потърсете активно помощта на хората около вас. В сътрудничество ще се справите много по-добре, отколкото сами.

Везни – още една позитивна седмица за Везните. Всички планове, които сте имали до момента, сега могат да се реализират успешно. Действайте само на сигурно и не се доверявайте на празни приказки, които не могат да бъдат подкрепени. Пазете се от клюки – както такива, които са насочени към вас, така и такива, които вие създавате.
Скорпион –  през тази седмица от вас ще се изисква да отворите максимално сърцето си и да раздавате любов на всички около вас, най-вече на интимния партньор и на децата. Може да усещате, че давате повече, отколкото получавате, но това е само ваша представа, която не трябва да ви притеснява. Вие по принцип сте способни да давате повече от другите хора, затова не се сравнявайте.
Стрелец – много съобразителни ще трябва да бъдете през тази седмица. Нито ще можете да действате както искате, нито ще можете да изразявате емоциите си, така че да бъдат правилно разбрани. За вас е много важно да усещате средата около вас и да бъдете максимално адаптивни. Всеки един опит да се наложите може да действа срещу вас.
Козирог – това ще е седмицата на ценностите за вас. Ще се интересувате как ви възприемат другите и ще искате да създавате добро впечатление за себе си. Освен това силно ще ви вълнуват всички въпроси, свързани с парите и сигурността, която те ви дават.
Водолей – подчертано силен е стартовия импулс при вас през тази седмица. Чудесно време да се социализирате и да започвате нови социални проекти. Ако работата ви е свързана с много хора, с групи, с политика, със защита на човешки права, то тази седмица може да е особено успешна за вас.
Риби – много положителна енергия ви очаква през тази седмица. Само от вас зависи да съумеете да я използвате по най-положителния начин за самите вас. Енергията е добре както в любовен, така и в бизнес план. Чудесна седмица за преговори и за подобряване на личните взаимоотношения.