23 Февруари – 01 Март
През тази седмица общуването ще е най-важният и съществен фактор, който ще помага при решаването на всяка една заплетена ситуация. Емоциите ще станат дълбоки и на моменти няма да бъдат лесни за разбиране. Всеки един от нас ще трябва да се подготви за е търпелив и толерантен към другите и на моменти дори да се жертва за тях, оставяйки собственото си его на заден план.
Овен    една чудесна седмица за стабилизация на плановете ви предстои. Ако се занимавате с бизнес, то може да имате много успешни сделки и нови сътрудничества с по-умели и знаещи хора. Като цяло контактът ви с авторитетни хора ще е много ценен за вас и те могат да ви дадат това рамо, от което се нуждаете.
Телец – тази седмица ще бъдете много практични и много методични. Нещата няма да се случват бързо и със замах, а с много труд и постоянство. Вие имате нужда от време за самите вас, в което да подредите приоритетите си и да решите какво да отпадне от графика ви и какво трябва да се направи час по-скоро.
Близнаци – много позитивна енергия е насочена към вас. Дори и да имате сериозни проблеми, може да усетите как те ще започнат сами да се разплитат. ако пък нямате проблеми, то можете да очаквате една много положителна седмица на подем, изпълнена с нови идеи и начинания, които да ви правят щастливи.
Рак – тази седмица може да ви донесе известно напрежение по отношение на ежедневните ви дела. Семейната среда може да е наситена с трудни емоции, а на вас да ви предстоят неочаквани ситуации, които бързо и рязко да променят плановете ви. Затова не ги и правете, а се оставате съдбата да ви води точно сега.
Лъв – предстои една много романтична седмица за представителите на знака на Лъва. Както вие, така и партньорите ви ще са склонни да си разменяте романтични изненади. Това много ще помогне за хармонизиране на връзката ви и за поправяне на отношенията, ако това е необходимо.
Дева – тонусът може много да падне при представителите на знака на Девата. За вас е важно да се погрижите за емоциите и за физическото си здраве. Не е седмица за преуморяване и за поемане на повече отговорности. Дори се опитайте да намерите сътрудници, с които да споделите отговорностите и да намерите време за себе си.

Везни – за вас предстои една много сериозна седмица, в която основно ще ви интересуват емоционалната и материалната стабилност. Активно ще полагате усилия да си гарантирате тази стабилност в момента. Разбира се, много важни ще са партньорите в живота ви точно сега, затова се ориентирайте към сътрудничество, а не към конфронтация.
Скорпион – тази седмица може активно да се объркате какво е социален успех за вас и как можете да го постигнете. Може да има моменти, в които се само подценявате и да не сте доволни от усилията, които полагате в тази област от живота ви, която  е важна за вас. Това означава, че предстоят промени и вие трябва да ги направите, без да бягате от тях.
Стрелец – през тази седмица ще трябва да разчитате основно на чара си. Може да имате сблъсъци в авторитетни за вас фигури – родители, шефове. Съветът към вас е да гледате на всяка една ситуация от положителната страна. Тази седмица имате много голям чар, затова го използвайте. Избягвайте директни конфронтации.
Козирог – това ще е седмица, която ще тества емоциите ви, а те могат да са в цялата си гама. От голямо щастие лесно ще преминавате в пълно отчаяние, а след това дори може да стигате и до агресия. Средата от хора около вас ще има нужда от помощта ви и активно ще влияе на емоционалното ви състояние.
Водолей – чудесна седмица за преговори, за общуване, за нови идеи и за обучения. В момента може да сте в интелектуалната си стихия, затова се възползвайте от тази позитивна енергия и натрупайте нови знания, които със сигурност ще са ви много полезни в близко бъдеще.
Риби – тази седмица може да е подчертано напрегната за вас. Отговорностите може да са много повече отколкото очаквате. Бъдете готови да ги поемете както в личен, така и в професионален план. Няма да имате възможност да избягате от тях, просто се спрете и решете проблемите.