02 Март – 08 Март
Първата седмица на март ще бъде много динамична като случване. От една страна тя носи много късмет в себе си за всички хора, които действат смело и ще се осмелят да застанат зад позициите и вижданията си.  Това обаче няма да е лесно, защото разликата между личните и колективните принципи ще е много осезателна и това може да води до конфликт.
Овен – много сила, но и много предизвикателства са дадени на Овните през тази седмица. Силата ще е насочена към работа и реализация на проекти, а предизвикателствата ще са свързани с шефове и авторитетни личности, които ще ви пречат доколкото им е възможно. Тази седмица няма да се предавате. Ако сте убедени в нещо, то защитавайте го до край.
Телец – за вас това ще е една много позитивна седмица, изпълнена с нови планове, идеи и всякакви форми на разширение. Прекрасно време да учите някого или сами да учите себе си на ново познание. По отношение на разширението просто се пазете от излишно качване на килограми.
Близнаци – тази седмица може да сте много смели, но и много неразумни. Не се правете на по-силни, отколкото сте и освен това не декларирайте колко сте силни пред непознат за вас противник – той може да се окаже пъти по-силен от самите вас. Действайте много практично точно сега. Илюзиите само ще ви объркват – пазете се от тях.
Рак – през тази седмица много трудно ще контролирате емоциите си. На моменти може да сте изпълнени с ентусиазъм, а в следващия момент да сте потънали в дълбоки размишления, клонящи към депресия. Постарайте се да сте заобиколени от положителни хора и приятна за вас среда. Емоционално ще сте много отворени към другите, затова пазете емоциите си.
Лъв – много смела седмица за Лъвовете. Те могат да блеснат в пълната си сила, стига да преодолеят стеснението, което е характерно за тях на моменти. Бъдете уверени в себе си и не се притеснявайте, че някой може да ви се присмее и да не ви оцени отлично. Важното е да действате чрез сърцето си.
Дева – много активна работа, свързана с оформяне на документи може да ви предстои през тази седмица. Стари задължения могат да излязат на повърхността, много неща, които сте забравили, свързани с документи, също. Бъдете внимателни, ако пътувате в чужбина. Проверете дали задграничния ви паспорт не е изтекъл.

Везни – седмицата е чудесна за това да изградите един положителен социален образ за себе си. Това е вашата седмица за популярност. Може да е както популярност в личен план и да сте особено очарователни, може и да е популярност по отношение на работата,  където да бъдете забелязани по един положителен начин.
Скорпион – много провокации може да има около вас и всичките ще са свързани с мъже. Ако сте мъж, може да попаднете в една конкурентна среда, която да не ви се отразява положително. Ако сте жена може да сте обект на желание от мъже, които под някаква форма или са ви неприятни или не са свободни за обвързване. Тази седмица ще изисква много дипломатично отношение от ваша страна.
Стрелец – през тази седмица Стрелците могат да са много смели по отношение на комуникацията. Това може да доведе до разговори, които са отлагани дълго време и след това ще поведат след себе си много промени както в личния, така и в професионалния живот. Седмицата е удачна както да предложите брак, така и да си договорите по-добра заплата.
Козирог – тази седмица може да се сблъскате с неразбиране от страна на другите хора. От вас ще се изисква да обяснявате много, последователно и да повтаряте докато не ви разберат точно, както вие искате да бъдете разбрани. Това ще е седмица, която ще изисква голямо търпение от ваша страна.
Водолей – през тази седмица може да имате много малко време за себе си. Енергията на другите хора силно ще ви засмуква и може да ви изцежда. За вас това може да е един много активен период, но внимавайте в каква посока насочвате енергията си, защото ако я разпилеете, няма кой да ви я върне.
Риби – много наситена на емоции е тази седмица за вас. Вие сте в момент на емоционална равносметка. За някои от вас сатурновата дупка е преминала и можете да се насочите към нови дейности и инициативи, но за други предстои да приключите всички процеси, които не сте успели през изминалите 12 месеца.