09-15 Март
Месецът може да е женски, но тази седмица напрежението ще е подчертано мъжко. И ще е много. Агресията ще е доминираща, както и желанието за налагане. Всеки ще е забързан и динамичен по своя начин и малко ще обръща внимание на другите хора.
Това е седмица, която може да даде голямо личностно и професионално израстване на базата на многото енергия, която очаква да бъде насочена. Не я ли насочим, тя ще се обърне срещу нас и може да ни създаде сериозни проблеми.
Овен – една подчертано сложна седмица за Овните. Ще имате много енергия, но няма да имате възможността да я изразите по начина, по който ви се иска. Това може буквално да ви побърква и да искате да влизате в саморазправа. Нека тя бъде само вербална, защото в противен случай и вие може да си изпатите.
Телец – определено мъжката и агресивна енергия, поднесена по лош начин, не е това което си представят Телците за хубаво. Тя могат да се скрият в черупката си и  да задават въпроса:”Наистина ли е възможно такова поведение?” Тъжният отговор ще е положителен. Опитайте да се предпазите и да не влизате в излишни разправии.
Близнаци – идеите ще ви заливат, но ще са толкова отдалечени от реалността, че много трудно ще ги реализирате. Може да се впускате в прекалено големи за вас начинания или да изпускате добри за вас възможности, защото сте се оценили неправилно. Най-добре ще е да не взимате никакви важни решения през тази седмица.
Рак – събитията в живота ви могат да се случат по един бърз и неочакван начин, а това няма никак да ви харесва. Няма да е лесно да направите план, да действате бавно и методично, както ви се иска. Вие ще можете да реагирате чак, след като събитията са се случили. Семейната среда може да ви напряга много, намирайте време за себе си.
Лъв – ако бездействате сега, то може да имате много проблеми със собствения ви темперамент. Ако обаче сте дейни и находчиви, то може всичко да се получава много добре за вас и седмицата в крайна сметка да бъде много успешна, ако сте били смели и предприемчиви.

Дева – не се подлъгвайте по приятни обещания в професионален план и сваляне на звездите в интимен. Искат нещо от вас  и то няма да ви е приятно да го дадете. И без това се съмнявате обикновено, че другите ви използват, то сега може да се убедите, че това е самата истина.
Везни – тази седмица ще ви се наложи да сте напълно себе си. Вие ще сте много важни за всеки един колектив, в който попадате. Вашата дипломация и способността ви да сте толерантни и деликатни ще са много високо ценени. Вие ще можете да се справяте чудесно с напрежението.
Скорпион – стане ли въпрос за конфликт и неговото манипулиране, то вие сте в ценъра на събитието. Това е вашата седмица. Ще можете да направите каквото искате, стига да знаете какво искате. Вътрешното ви напрежение ще ви кара да действате, а ако не го правите, ще сте толкова напрегнати, че това ще води до сериозни конфликти със заобикалящата ви среда.
Стрелец – и за вас тази седмица се свързва с изключителна активност. Може да се почувствате като многоръкия Шива и да се изненадвате от себе си с колко много неща можете да се справите едновременно. Няма да има място за мързел и почивка сега, затова действайте.
Козирог – през тази седмица отговорностите ви ще се увеличат. Това ще стане, защото стари недовършени неща ще се завърнат в живота ви и ще ви наложат да се справите с тях и то успешно. Няма да можете да избягате от отговорностите, затова намерете време да релаксирате, за да имате сила да се справите с тях.
Водолей – седмицата е изключително добра за бизнес, за рискове, за преговори, за налагане на собствената позиция. От вас се изисква действие, изисква се да бъдете активни и да казвате какво мислите. Тази седмица може да сте особено конкурентни и това да ви помогне да минете много напред в професионалното ви развитие.
Риби – ограничете се само до това, което е планирано от много време и до тези задачи, които трябва да се свършат спешно. За жалост всяка една уговорка през тази седмица ще минава през промени и може накрая изобщо да не можете да повярвате, че това се случва на вас.  В момента имате предпоставки да се съмнявате в партньорите ви – както в личен, така и в професионален план.