16-22 Март
Най-важното събитие, което ще се случи тази седмица, ще е Новолунието в знака на Рибите. Това ще е едно по-специално новолуние, което ще е изпълнено с много нова енергия. То ще освободи много голямо количество енергия, която до момента е била блокирана под някаква форма. При освобождаването на тази енергия може да се стигне и до емоционални изблици и конфронтации, но всичко това има за цел да донесе едно ново облекчение във взаимоотношенията.
Овен – седмицата ще е като глътка нов въздух за Овните. Ще се чувствате силни, дейни и мотивирани да действате. Седмицата е много добре за нови проекти, за нови инициативи. Подходяща е за занимания с физически дейности, в които да влагате силата енергия, която ще ви бъде дадена в момента.
Телец – това ще е седмица посветена на здравето – както емоционалното, така и на физическото. Може да ви се наложи да се погрижите какво за себе си, така и за близки до вас хора, които ще имат нужда от грижа. Това е и качеството, което трябва да развивате най-вече сега – да бъдете грижовни.
Близнаци – тази седмица може да е седмицата на разплатата в живота ви, особено що се отнася до взаимоотношенията с мъжете. Връзки, общи дела, бизнес и всякакъв род начинания сега ще трябва да бъдат разгледани по нов начин и вие трябва да сте както честни пред себе си, така и пред личните и бизнес партньорите ви. Тези връзки, които са се изчерпали в живота ви, ще останат в миналото.
Рак – точно сега сякаш нищо няма да зависи от вас. Вие ще се намирате между чука и наковалнята и за да се спасите, то трябва да заемете неутрална позиция и да не защитавате нито една от опозиционните гледни точки. За вас е най-важно да запазите душевния си мир.
Лъв – тази седмица определено ще ви мотивира да действате и ще ви накара да промените всичко, от което не сте доволни. Сега е подходящият момент за трансформации и да едно ново осмисляне на взаимоотношенията. Нека до вас бъдат само тези хора, които ви помагат  и са наистина важни за вас.

Дева – седмицата може да ви напряга с динамичната си и агресивна енергия. Няма да можете да разчитате на любимите ви ред и дисциплина, защото те няма да зависят от вас, а вие ще трябва да се съобразявате с тези, които идват отвън. Седмицата е трудна по отношение на решенията и особено на тези, свързани с бизнеса. Отложете ги, ако можете.
Везни – тази седмица ще ви се наложи да бъдете много себе си. Преди всичко ще трябва да бъдете компромисни, мили, толерантни и да се опитвате да въдворявате хармония във взаимоотношенията, там където тя липсва, а около вас може да липсва на много места. Бъдете търпеливи и не влизайте в излишни конфронтации.
Скорпион – за вас това ще е седмицата на неочакваните промени. Няма да можете нито да контролирате събития, нито да им влияете. Всичко ще се случва много бързо и докато се усетите, то вече промените ще са настанали. Най-сигурното за вас през тази седмица ще бъде фактът, че няма нищо сигурно.
Стрелец – близките ви могат много да разчитат на вас точно сега. Няма да имате време за почивка. От вас ще се изисква да сте много мобилизирани, много дейни и отговорни и да помагате на всички, които имат видима нужда от вас. Може дори да ви се наложи да поставите собствените си нужди на второ място.
Козирог – тази седмица може да се случи един своеобразен сблъсък на вашата гледна точка с тази на хората около вас. Много неща сте задържали до момента в себе си, но тази седмица определено ще искате да споделите какво ви тежи и ако не внимавате, можете да го направите по един прекалено груб начин, който да се отрази напрегнато на взаимоотношенията ви.
Водолей – тази седмица ще получите тази помощ, от която имате нужда. Авторитетните фигури в живота ви са на ваша страна. Ако сте практични, мили, но и едновременно с това добре защитаващи позицията си, ще можете да прокарате тези идеи, които ви вълнуват и да бъдете оценени както ви се иска.
Риби – седмицата е много силна за вас и силата й е в това, че ще ви помогне да се пречистите емоционално. Важно е да не задържате в себе си негативни емоции, а да можете да ги споделите и по този начин да промените взаимоотношенията по един позитивен начин, защото иначе ще е тежко както за вас, така и за вашия партньор.