23- 29 Март
Новолунието постави своите акценти и набеляза важните теми, върху които трябва да работим. Сега от нас се изисква да подредим емоциите си и да действаме отговорно към собствения си живот.
Тази седмица ще ни провокира да се съмняваме в себе си и да искаме да се впишем в груповата енергия, за да се почувстваме сигурни. Груповата енергия обаче може силно да размие индивидуалните ни цели и да ни обезличи. Най-важното тази седмица ще е да сме смели и да можем да отстояваме собствените си принципи.
Овен – енергията ви е в своя пик. След края на зимата вие имате много енергия, която трябва да насочите към конструктивни цели. Ако нямате цел и посока, то можете да бъдете много конфликти, много напрегнати и това да провали редица важни преговори в бизнес отношение.
Телец – хората около вас ще искат да ви тласкат в една посока, а вие ще се опасявате дали сте готови да я поемете. При вас бързината винаги води до грешки и до объркване. Не позволявайте на другите да направляват живота ви в момента и намирайте време да оставате сами със себе си и на спокойствие да можете да прецените как искате да продължите.
Близнаци – много неща се случват във вашата глава, но се опасявате да ги споделите. Това, което не харесвате в реалния ви живот по един чудесен и приказен начин бива заместено в съзнанието ви с идеи и представи, които са прекрасни, красиви, но и много илюзорни. Внимавайте да не попаднете прекалено с света на илюзиите, защото излизането от теб може да е особено болезнено.
Рак – много активни ще са авторитетите в живота ти. Сякаш всеки ще иска да ви поучава и да ви казва как да си живеете живота. Опитайте се да отсеете само ценните мнения и да не позволявате на хората, които искат да упражняват егото си над вас да ви влияят. Вие сте интуитивни хора и именно интуицията много ще ви помогне сега. 
Лъв – известна прекаленост може да има при Лъвовете през тази седмица. Това може да е прекаленост, свързана с начина на говорене, с плановете, с харченето на пари. Самохвалството може да е весело и приятно, но само до един момент, след това силно ще дразните другите. Бъдете малко по-умерени.
Дева – тази седмица ще трябва да оставите събитията да се случват, а вие ще ги наблюдавате. През следващите седем дни за вас е важно да разберете другата гледна точка и да наясно какво искате от вас партньорите, а не вие да им обяснявате едностранно какви са правилата на взаимоотношенията.

Везни – Вие сте хора естети, които обичате всичко около вас да е хармонично и красиво. Тази седмица обаче можете да бъдете залети от кича-  както като поведение, така и като естетика и култура. Опитайте се да не се повлиявате от тези влияния, защото можете да разрушите дълго граден от вас имидж.
Скорпион – тази седмица може да ви се наложи да бъдете медиатор в отношенията на хората около вас, като това се отнася най-вече до професионалната ви среда. От вас ще зависи дали една ситуация в работата ще бъде приключена с мир или вие ще направите от нея голям скандал. Реално сега ще можете да си върнете на всички колеги, които по някакъв начин са се провинили пред вас.
Стрелец – тази седмица ще можете да постигнете всичко, ако сте умерени, последователни и едновременно с това много авторитетни. Ако се чувствате подготвени и реално сте, то никой няма да може да застане на пътя ви. Ако имате някакви колебания в себе си, то сякаш всички само тях ще виждат. Имайте една реална оценка за себе си и си вярвайте.
Козирог – една чудесна седмица за вас, в която ще имате възможността да получите помощта, от която имате нужда. Тази седмица може да се любимци на шефовете си. Ако имате работа с администрацията, то може всичко да се случва бързо, добре и да сте доволни от резултата.  Също така може да имате много добри отношения с родителите си.
Водолей – през тази седмица може да имате чувството, че любовта минава покрай вас, а вие не можете да я уловите. Състоянието ви може да е подчертано мечтателно и да нямате никаква представа как да се захванете с реалните планове. Съзерцанието може да бъде използвано като една чудесна медитация, с която да се освободите от ежедневното напрежение, но ако искате реални случки в емоционален план, то трябва да действате.
Риби –през тази седмица парите много ще ви вълнуват. Изведнъж ще си дадете сметка кой ви оценява правилно, кой ви надценява и кой ви подценява.  Това ще промени рязко отношението ви към хората  и могат да се появят неочаквани конфликти. Бъдете дипломатични, когато излагате исканията си и имате желание те да бъдат уважени.