30 Март – 05 Април
Това ще е една много силна седмица, която ще се характеризира с енергията на пълното лунно затъмнение.  Пълнолунието в знаците Овен и Везни, в съвпад с лунните възли, ще постави акцент на темите за себеизразяването и за взаимоотношенията, като към всичко това силно ще бъде преплетена темата за кармата.
Редица важни промени са на ход, а само от нас и нашата лична дисциплина зависи да ги доведем до успешен край.
Овен – партньорите ще са много важни през тази седмица, но ще създават и много проблеми. Ако от дълго време искате да се разделите с някого, но винаги нещо ви спира, то тази седмица може да намерите сили и смелост и да прекратите всички взаимоотношения, които нямат място вече в живота ви.
Телец – важни промени в работата и задълженията ви може да има през тази седмица. Може да се промени изцяло отношението ви към работата и начина, по който чувствате задълженията си. Всичко това може да ви наведе на мисълта, че е крайно време нещо да промените в професионален план и да върнете хармонията в живота си.
Близнаци – седмицата е чудесна за нови връзки, за сътрудничество и за помощ. Всеки един проблем, с който не можете да се справите сами, сега може да се реши помощта на други хора. Потърсете тази помощ и не забравяйте, че трябва да благодарите.
Рак – ролята на дипломати ви е отредена през тази седмица. Има голяма вероятност хората около вас да се карат, като това може да е както в работата, така може да имате подобна ситуация и в семейството. Вие ще трябва да заставате в центъра на конфликта и да се явявате миротворец.
Лъв –  темата за образованието и за курсовете ще излезе на преден план при вас. Може да усетите в себе си нужда да се учите, а ако сте натрупали достатъчно знания и да учите другите. Всяка една образователна инициатива е много добре характеризирана за вас през тази седмица. 
Дева – тази седмица ще имате възможността да се освободите от голяма емоционална тежест, която носите в себе си от дълго време. Дори да не сте готови да го направите сами, то обстоятелствата ще ви накарат и дори могат да ви задължат да предприемете промени в емоционален план.
Везни – дълго време сте се съобразявали с модели на поведение, чужди представи и насоки от партньорите ви, които не са ви допадали. Тази седмица ще поискате да вземете нещата в свои ръце и да се справите със ситуациите както вие намирате за добре, без да се съобразявате.
Скорпион – оправете си финансите. Тази седмица е чудесна да решите всички финансови проблеми, да се издължите, както и да получите парите, които сте дали на заем. Важно е всеки един финансов въпрос сега да бъде изчистен, за да можете да продължите по един свободен начин напред.
Стрелец – през тази седмица можете да подредите социалните си контакти. Приятелите ще са много важни за вас и ще имат нужда от вашето внимание и от това да им покажете, че са важни в живота ви. Самите вие ще имате нужда от това положително общуване, защото то ще ви зареди по един чудесен начин. Намерете време за отдих и за прекарване на времето с приятели.
Козирог  средата от хора около вас може особено да ви дразни. Точно сега вие сре подложени на външни влияния, както в личен, така и в професионален план, които не ви харесват, но едновременно с това трябва да се съобразявате с тях. Това може да ви прави много раздразнителни. Внимавайте със собствения си темперамент и знайте, че не винаги другите са виновни за всичко.
Водолей – тази седмица е посветена на плановете ви. Точно сега ще разберете по един крайно реален начин кои планове ще се реализират и кои няма. Не тъжете за това, което няма да се случи, защото то просто не ви е в пътя. Насочете силите си в посока да реализирате това, което трябва да се случи.
Риби  Много дейни и отговорни ще бъдете през тази седмица. Всичко в живота ви сега ще изисква ред. Може да ви се наложи да влезете в авторитетна роля за близките си, особено за децата си и да привнесете ред в техния живот. Това ще е една седмица, в която активно ще бъдете посветени на най-близките ви хора.