На 04 Април, точно в 15:05ч. ще се случи едно от най-важните пълнолуния през тази година. Толкова силно пълнолуние, наситено с идеята за карма отдавна не се беше случило. То ще се реализира в знаците Везни и Овен, а едновременно с това ще се активират и лунните възли. Всичко това предполага една много наситена на емоции и събития ситуация.
 От една страна говорим за кардинални знаци, които винаги дават ясно видими събития в живота ни, от друга страна говорим за участие на лунните възли, които се свързват с едни от най-важните уроци в живота ни. Определено няма да сме същите след това.
Какво толкова може да се случи?Просто взаимоотношенията ни ще бъдат поставени на изпитание. Това ще са както личните, така и професионалните взаимоотношения. 
Ако от дълго време тлее конфликт между вас и партньора ви, то сега той може да се реализира, особено ако имате планети във Везни или Овен. Не приемайте това за нещо фатално и трагично. Просто ще ви бъде показано много ясно дали имате още общ път с този живот. Реално никой няма нужда от мъртви взаимоотношения, които да се пазят само от страх и от опасения, че няма да има нови такива или в бъдеще предстои само самота. 
Ненужните отношения ще бъдат пропукани и много често напълно ще се счупят, за да дадат място на новите хора, които очакват да влязат в живота ви. Щастието във взаимоотношенията е като живо същество – то се развива, подхранва се с любов и ако няма любов не едно място, то я търси на друго.  

Какво ще стане с новите връзки, с тези, в които няма проблем? Нищо лошо няма да се случи в тях. Това ще са връзки, които ще продължат след едно известно напасване. Пълнолунието ще даде известно напрежение, което ще отнеме от силния ореол на любовта и ще покаже битовото, ежедневното лице на партньора, с което именно трябва да свикнете, за да имате един щастлив и продължителен живот. 
Последните важни взаимоотношения ще са професионалните. Не правете сега планове за сътрудничество, а вижте как ще се подредят нещата в партньорски план при вас в най-близко бъдеще. Може да има както раздели с професионални партньори, така може и да има едно изчистване в тази сфера и скоро да се срещнете с по-подходящи за вас хора, с които да имате хармонични професионални взаимоотношения. 
Промяната във взаимоотношенията ще даде и промяна в начина на изразяване на всеки един от нас. Всеки ще осъзнае къде е грешката му в общуването и ще е добре да се насочим в посока да променим този проблем, а не да махаме с ръка и да казваме;’то който ме харесва, ще ме харесва и така”.
За хубаво или лошо в живота имаме нужда от разтърсващи събития, които да ни накарат да се активираме, да се променим и да излезем от модела, който следваме. Точно такова събитие ще е Новолунието.
Успех на всички!