06-12 Април
Силната и изтощителна енергия на Пълнолунието вече отмина и всеки един от нас трябва да подреди живота си по един нов начин, на базата на тези промени, които бяха подсказани от пълнолунието. Сега преминаваме през един момент на пречистване и на равносметка, който ще доведе до нови идеи и планове.
Овен – големите и неочаквани промени продължават във вашия живот. Тази седмица те могат силно да засегнат нервната ви система и да се наложи да се успокоите. Не хабете енергията и силите си напразно и не се ядосвайте за неща, които не можете да промените.
Телец – тази седмица ще е изпитание за търпението ви. Всичко ще се случва добре, но преди това може силно да се уплашите от неуспеха. Точно, когато загубите надежда, че нещата ще се подредят добре, то това ще стане по един естествен начин и вие ще бъдете много изненадани.
Близнаци –тази седмица ще ви носи много късмет. Имате възможност да разширите идеите си, да реализирате плановете си и да намерите необходимата подкрепа, от която се нуждаете. Тази седмица трябва да сте готови да комуникирате открито и откровено и нещата ще ви се получават лесно.
Рак – тази седмица ще трябва много умело да лавирате между личния и професионалния ви живот. Всяка една от двете сфери ще изисква много от вас и това може да ви създава едно своеобразно напрежение. Важното е да можете да покажете на другите хора докъде можете да сте полезни и след кой момент ви идва в повече.
Лъв – тази седмица може да ви даде както гениалност, така и крайна екстравагантност. От вас зависи как ще отработите енергията. Има възможност всички да ви се възхищават, но има и вариант да сте толкова странни и неразбираеми, че хората да странят от вас.
Дева – чудесна седмица за обучения – както да ги водите, така и да минете през важно за вас обучение. Освен това е много подходящ период за пътуване, за контакт с интереси и нови хора. Това е една подчертано социална седмица за вас.

Везни – ще сте изправени през много ситуации, в които няма да можете да реагирате, а само като външен наблюдател ще отчитате както се е случило. Тези ситуации ще са силно свързани с личния ви живот, а от вас ще се изисква да сте гъвкави и готови на промени.
Скорпион – идеите и важните решения ще са една много трудна сфера за вас. Ще се налага да ги взимате, но ще сте разкъсани от противоречия, от страхове и от опасения. Ако можете отложете този процес с една седмица, ако не, то посъветвайте се с авторитетна за вас личност.
Стрелец – сега е необходимо да подредите мислите си и да насочите плановете си в нова посока. Има възможност да промените всичко около вас и то по един положителен начин. За да се случи това трябва да сте мотивирани, дейни и активни, а не да чакате нещата сами да се случат.
Козирог – съществена промяна на гледната точка предстои при вас. Тя може да е провокирана както от хората около вас, така може и да е резултат от един продължителен процес на емоционална трансформация, която тече в живота ви от известно време. Бъдете готови да се промените.
Водолей –тази седмица ще сте в стихията си – ще можете да се справите с всичко, което сте планирали. Чудесна седмица да се изявите и да покажете на другите хора на какво сте способни. Ако се занимавате с публични изяви, то това може да е един много добър момент за вас.
Риби – тази седмица може да ви залива чуждата логика и идеите на другите хора, които вие може изобщо да не споделяте, но да ви се налага да се съобразявате с тях. бъдете дипломатични, но все пак защитете собствените си позиции и обяснете какво мислите и какво чувствате по въпроса, с който не сте съгласни.