13-19 Април
Тази седмица ще ни накара да излезем от собствения си егоизъм и да погледнем на живота през очите на хората до нас. За много хора това ще е неприятно изживяване, но много хора ще си извадят ценни заключения, които ще им помогнат да се променят.
Овен – седмицата ще е много силна за вас и ще ви изпълни с много позитивна енергия. Сега е подходящ момент за старт на нови дейности, инициативи, проекти. Вие можете да бъдете мотор на случването във вашия живот. Просто не оставяйте енергията да остане не използвана, защото може да се обърне срещу вас.
Телец – през тази седмица има възможност силно да се надценявате, а това може да ви изиграе лоша шега, ако давате обещания или се наемате да свършите нещо важно. Много мислете преди да се впускате в нови начинания през тази седмица и преценете дали силите ви ще ви позволят да се справите с всичко успешно.
Близнаци –тази седмица може да бъде много сложна за вас в емоционален план. От една страна емоциите в живота ви ще са напрегнати, от друга страна вие няма да можете добре да ги изразявате. Промените в емоционален план ще са провокирани отвън, а вие ще трябва да се съобразите просто с тях.
Рак – в тази седмица може да откривате прекалено много агресия и забързаност, а това никак да не ви харесва. Важното е да намирате време за себе си, да се изолирате емоционално и физически, когато средата около вас не е благоприятна. Избягвайте директната конфронтация.
Лъв – тази седмица е много важна по отношение на финансите в живота ви. Харченето и инвестициите трябва да се случват много внимателно и много предпазливо. Гответе се да си платите за недообмислени грешки. Парите също са начин за уравновесяване на кармата, затова не съжалявайте, ако трябва да платите.
                 

Дева – през тази седмица ще е много важно да изгладите отношенията си с близките до вас хора, членовете на семейството и роднините. Конфликти, които отдавна са били задържани сега ще се реализират с пълна сила и вие ще трябва да се справите с тях.
Везни – активността при вас ще идва от партньорите. Това са хората, с които работите, както и хората, с които имате интимна връзка. Подгответе се за изненади. Вие сами ще прецените дали те ще са позитивни за вас или ще ви неприятни. Дайте обратна връзка на човека до вас за всичко, което не одобрявате.
Скорпион – за вас е много важно да наблюдавате собствения си живот. През тази седмица ще е много важно какво смятат членовете на семейството ви за общия ви живот, а не какво е вашето мнение. Вие често го налагате и вярвате, че сте прави, но сега е моментът да чуете и другата гледна точка, която ще ви е много ценна.
Стрелец – през следващите седем дни е добре да сте много внимателни по отношение на парите. Забавяне в плащане, излишен разход, свързан с партньора, погасяване на вносни за заеми или кредити – всичко това може да се отрази по един напрегнат начин на вашия бюджет.
Козирог – трудно ще ви е да останете незасегнати от събитията, които ще се случват около вас, независимо, че точно това би ви се искало. При вас може да има важни промени в социален план, свързани с работата и кариерата. Може да има и важни промени в интимен план. Промените ви показват нова посока в живота, затова не се страхувайте от тях.
Водолей – през тази седмица много ще ви се иска другите да ви разбират добре, но това няма да е лесна задача. Трудно ще намирате правилната форма, под която да се изразите и едно ще казвате, друго ще се разбира. Това е седмица, която ще ви научи как да подхождате по един успешен начин към другите като променяте себе си.
Риби – бъдете много внимателни с преговорите тази седмица – едно ще ви казват, друго ще се случва. Трябва да проверявате всяка една информация многократно, а ако подписвате важни договори, то е добре да не го правите сами, а да се посъветвате с адвокат.