20-26 Април
Тази седмица всички знаци ще усетят силната пролетна магия, която ще ги накара да се активират и да променят енергията си по един позитивен начин. Тази седмица е чудесна както за активно действие и справяне с проблемите, така е много подходяща и за важни емоционални трансформации.
Овен  седмицата е идеална да подредите живота си така какво на вас ви харесва. Достатъчно енергични и мотивирани сте. Просто си поставете цел и никой няма да може да застане на пътя. Тази седмица може да е свързана с важни семейни отговорности.
Телецидеална седмица за действие. Енергията ще протича много конструктивно при вас и ще намерите много нови сили в себе си. Сега е чудесен момент да сте активни и дейни и да покажете на близките си, че те могат да разчитат на вас.
Близнаци – седмицата може да е чудесна за вас в емоционален план. От една страна може да има много хубави моменти, свързани с партньорството, от друга страна може да се освободите от човек или ситуация и да се почувствате истински щастливи и свободни.
Рак –  семейството ще е центъра на вашия живот през тази седмица. Може да има важни събития с близки до вас хора и вие да ги съпреживявате. Може да ви се наложи да окажете финансова или емоционална помощ на близки до вас хора. Това ще е седмица, в която ще можете да покажете на близките си хора колко са важни за вас.
Лъв – тази седмица ще изисква от вас умереност. Не правете плановете си само в главата, а помислете дали и на практика можете да ги реализирате. Пазете се от това да давате напразни обещания, защото може да има много разочаровани от вас след това.
Дева – тази седмица е много добра за пътувания, за премествания, за образование, за организиране на ваканции. Ако ви се налага да правите това за семейството и приятелите си, то определено вие сте човекът и тази седмица всичко ще се случва много приятно, бързо и във ваша полза по отношение на организацията.

Везни – пластовете при вас се нареждат по един нов начин и вие усещате, че е дошъл моментът за големи промени в живота ви. Не се хвърляйте през глава, а помислете как да ги направите така, че да сте доволни от себе си още първия път. Ако не сте сигурни как да действате, то посъветвайте се.
Скорпион – ще имате възможност да докажете колко гъвкави и умели можете да бъдете. В живота ви може да има напрегнати моменти и да сте стигне до явен конфликт. Вашата цел ще е да го потушите и да дадете такова обяснение, че всички да са доволни. Ще играете ролята на медиатор в отношенията с другите.
Стрелец – седмицата е чудесна за всяка една финансова дейност. Можете както да изкарвате пари, така и да върнете стари задължения и да се освободите от финансовите проблеми или поне да ги облекчите. Важно е да помислите за стабилността и сигурността в живота сега.
Козирог – тази седмица ще намерите достатъчно сили да предприемете всички промени, които сте замислили. Идеално време за промяна, за пускане на новата енергия в живота. Време е да изтупате постелите от зимата в пряк и преносен смисъл. Време е да заредите живота си по един позитивен начин.
Водолей – тази седмица може много да ви изнервя променливия характер на периода. Сякаш нищо няма да е стабилно и постоянно ще застъпва някаква промяна, която може силно да ви обезпокоява. Време и вие да се замислите какво можете да промените в живота си, за да сте по-щастливи.
Риби – редица нови инициативи за на ход в живота ви. Дори и да сте потънали в емоциите си и да се самосъжалявате, то промените вече чукат на вратата ви и ви подканят да се захванете с тях. Време е да се захванете с промените и да промените атмосферата в живота ви по един позитивен начин.