27 Април – 03 Май
Ако ви кажа, че живеем в много сложен и на моменти прекалено труден период от време, едва ли ще ви изненадам. В момента има толкова много интензивни астрологични събития, които ни карат да се променяме, независимо дали искаме или не. Трябва просто да знаем, че е безсмислено да се противопоставяме на промяната, защото тя ще се случи независимо дали ни харесва или не.
Овен – тази седмица ще си дадете сметка до каква степен ви оценяват другите и какво мнение имат за вас. За някои от вас тази информация ще е много трудна и тежка, но за други ще звучи като истински комплимент. Точно сега критиката е много градивна за вас и е добре да се вслушате в нея.
Телец – това ще е една важна седмица във вашия живот, в която ще можете да се освободите от старото – било то чувства или вещи. Време е да обърнете страницата и да забравите носталгията и емоционалната болка, защото нямат повече място в живота ви.
Близнаци – всичко ще се случва трудно през тази седмица и ще трябва да се полагат много усилия. Другите хора в живота ви много ще ви пречат, според вас, но реално те много ще ви помагат, защото ще ви карат да намалите скоростта и да се замислите над нещата, а не да прибързвате.
Рак – тази седмица може да е особено приятна за вас и да ви дава домашен уют и хармония. Най-добре ще се чувствате в дома си, заобиколени от хората, които обичате. Чудесна седмица за отпуск и за семейна ваканция.
Лъв – определено това ще е седмица, в която ще трябва да сте много внимателни по отношение на парите. Реално няма да може да контролирате тази сфера от живота ви сега и може да има харчове, които са непредвидени, но наложителни. С пари ще можете и да се разплатите и да помогнете на другите.
Дева – тази седмица ще изисква от вас да сте максимални реалисти и да не се впускате в начинания и инициативи, които не са по силите ви. Поемете ли повече отговорност, отколкото можете да понесете, то в един момент тази трудна енергия може да се обърне срещу вас и да не можете да се справите.

Везни – много внимателни трябва да бъдете, ако дължите на някого нещо. Някои от вас ще дължат внимание и зачитане на чужд авторитет, някои от вас ще дължат пари. Важно е да можете да се разплатите и то по един позитивен начин, за да можете да продължите свободно напред.
Скорпион – бавно и постепенно се променяте, колкото и това да не ви харесва. Не се противете на промяната, защото напрежението сега е много силно и ако го блокирате, то енергията може да се обърне срещу вас и да ви създаде много проблеми със здравето и с парите.
Стрелец – много трудно ще съберете мислите си през тази седмица. Сякаш сте на едно място, а мислите и чувствата ви са на друго. Това може да създава голям напрежение във вас и да ви е трудно да общувате дори и с най-близките. Може да усетите, че другите не ви разбирате добре.
Козирог – промените при вас за задължителни, за да можете да продължите напред по един конструктивен начин. Няма да имате възможност да повтаряте стари сценарии и да очаквате успех. Дори и да ви плаши промяната, то тя ще се случи, а вие просто можете да й помогнете.
Водолей – много важна ще е положителната оценка на другите в живота ви сега. Ако я получавате, то можете да сте много щастливи и мотивирани да доказвате на какво сте способни. Ако я няма, това може да ви прави много раздразнителни и трудно да се общува с вас.
Риби – за вас тази седмица може да бъде много добра по отношение на стабилизация. Това може да е стабилизация както в емоционален план, така и в материален. Ролята на жените в живота ви ще е много важна и именно те могат да ви помагат много в трудните моменти.