04- 10 Май
Енергията на тази седмица ще е много материална. Всяка цел ще изисква усилия. Мислите ще са активно насочени към парите и към материалната сигурност. През тази седмица мързела няма да бъде толериран и може да създава много проблеми.  Изисква се да сме активни и отговорни към собствените ни цели и да ги преследваме по един отговорен начин.
Овен – тази седмица активно ще се интересувате от парите. Ще ви интересува колко получават другите, колко получавате вие, ще се сравнявате и всичко това може много да ви напряга. Опитайте се да подредите приоритетите ви във финансов план, мислейки за собствената ви сигурност, за да не се стига до моменти на криза.
Телец – тази седмица ще изисква от вас да бъдете крайни реалисти и да не се потапяте в собствените си илюзии. Всеки план трябва да се прави на рационална основа, а емоционалната страна я оставете за някоя друга седмица. Колкото сте по-практични сега, толкова по-добре.
Близнаци – това ще е една много позитивна седмица за вас по отношение на промените в собствения ви живот. Може да се освободите от задължения и от напрежение, което ви е тормозило много в близкото минало и сега просто ще имате шанс да се спасите. Това ще отблокира голямо количество позитивна енергия при вас.
Рак –  седмицата може да ви даде една много голяма стабилност. Точно от това имате нужда в момента, за да можете да разгърнете потенциала си по най-добрия начин. Седмицата е много добра за стабилен успех в работата и за поемане на нови задачи и направления.
Лъв – тази седмица може да сте много амбициозни и да смятате, че можете да покорите света. Като идея да, но на практика ще ви е много трудно. Помислете как да подсигурите проектите си в момента и преценете на кого можете да разчитате и на кого не. Не вярвайте на хората само по думи, а гледайте и делата им.
Дева – тази седмица ще се чувствате много добре. Сферата на професионалните ви задължения е много добре характеризирана. Може да бъдете промотирани в работата и усилията ви да бъдат забелязани и възнаградени. Може да имате много добър диалог с шефовете си и да се чувствате приети.

Везни – чудесна седмица за преговори. Буквално ще можете да убедите всеки във всичко. Това качество може да ви гарантира добри семейни отношения в момента, в а работата може да даде зелена светлина на всички проекти, които мечтаете отдавна да осъществите.
Скорпион – седмицата може да е много позитивна за вас. Сякаш сте предпазени от сериозни проблеми и конфронтации. Дори и да ги има, вие ще бъдете имунизирани срещу тях и те няма да ви засягат. Използвайте седмицата да намерите време за себе си и да си починете.       
Стрелец – известна липса на сигурност може да има в живота ви. Точно сега е добрият момент да се замислите какво трябва да промените в живота си и какво за вас е ценно. Сферата на ценностите – както е емоционален, така и в материален план, ще излезе на преден план и ще изисква от вас сериозни решения.
Козирог- енергията не седмицата е просто отлична за вас. Всичко ще се случва много лесно, късметът ще е на ваша страна. Дори няма да се налага да полагате толкова усилия, колкото обикновено. Все пак не бъдете максималисти и не искайте невъзможни неща от себе си. Използвайте тази позитивна енергия по най-добрия начин за вас.
Водолей – време е за усърден труд от ваша страна. Ако до момента е имало причини да мързелувате, то сега обстоятелствата ще ви  накарат да сте активни и да защитавате позициите си. Седмицата е много добра за ново начало – както в личен, така и в професионален план.
Риби – тази седмица ще трябва да положите малко повече усилия в партньорски план. Промените в настроението ви могат да се тълкуват по негативен начин от интимния ви партньор и като липса на отговорност от шефовете ви. За да избегнете нежелани конфликти, сложете си една весела маска и се опитвайте да се впишете в ситуацията.