11-17 Май
Тази седмица енергията ще е силно насочена към стабилизация. Всеки един елемент в живота ни, който заплашва хармонията ни, може да бъде премахнат. Финансите ще са силно подчертани като тема в живота на всеки един от знаците. Личните качества ще трябва да бъдат не само заявени, но и доказани.
Овен – в момента може много да ви се иска да повярвате на собствената си истина, дори и да се съмняват в нея. Това може да докара в живота ви много неискрени ласкатели, които да предадат доверието ви е неподходящ момент. Внимавайте на кого се доверявате точно сега.
Телец – много е силна енергията на знака Телец през тази седмица. Имате възможност да подредите живота си по начин, който ви харесва. Трябва обаче да сте предприемчиви, да сте отговорни и да действате. Вашата хармония е поставена изцяло във вашите ръце.
Близнаци – тази седмица ще ви даде сериозни предизвикателства по отношение на собствените ви планове. Вие може да си мислите едно, но шефовете ви, родителите или авторитетите ви друго и именно тяхната дума да натежава. Съгласувайте всяка една идея с хората, от които зависите. Няма да имате възможност да бъдете прекалено независими.
Рак – седмицата изисква от вас една стабилна равносметка по отношение на целите и задачите, които сте си поставили в близко бъдеще. Сега е много подходящ момент да се освободите от всичко, което смятате, че ви е в повече и да се замете усилено с това, което си е по силите, за да можете да се справите отлично.
Лъв – силна равносметка по отношение на финансите се изисква от вас в момента. Не харчете, а помислите много сериозно как да оптимизирате финансите си. В момента идеите, свързани с харчене на пари не са добри, затова се въздържайте.
Дева – през тази седмица ще умеете да отстоявате себе си много по-добре и да демонстрирате по един чудесен начин личните си качества. Те ще бъдат и много добре оценени от шефове, ментори, авторитети. От вас се изисква да сте естествени и да сте съвестни по отношение на работата си.

Везни – сферата на любовта може да ви създаде голямо напрежение, ако действате в момента егоистично и искате да прокарате само вашата идея, без да се съобразите с тази на партньора ви. Всяка една проява на егоизъм сега ще се отразява зле на образа ви.
Скорпион – много важна ще е външната оценка за вас. Мнението на хората около вас в момента много ви вълнува, но не искате да го показвате. Ако получите положителна оценка, ще сте много щастливи. Не се карайте с хората, ако получите негативна, а се замислете какво трябва да промените в себе си.
Стрелец – преговорите могат да са трудни точно сега. Това се отнася както до личните взаимоотношения и правенето на общи планове, така и до професионалните, в които трудно може да прокарвате идеите си и ще трябва да има висока степен на съобразителност от ваша страна.
Козирог – много добър период за нови начинания. Това могат да са промени в дома като ремонт или някакво преместване, това може и да е нов етап в работата ви. Всяка една нова инициатива е много позитивно характеризирана.
Водолей – тази седмица може силно да ви мотивира да действате. Редица трудности има в живота ви в момента и може да не сте напълно доволни от себе си. Използвайте това недоволство като мотив за действие, а не като мотив за хленчене.
Риби – пазете се от сплетни, слухове и клюки в момента. От една страна не влизайте с подобни сценарии, от друга страна се пазете да не станете основната тема в подобен сценарий. Опитвайте се да сте максимално откровени с всички и да не давате причини за сплетни.