1-7 Юни
Това ще е една много изпепеляваща на емоции седмица, в която представителите на огнените знаци ще имат възможност да се чувстват чудесно.
Освен това седмицата се характеризира и от пълнолунието, което ще се случи в знаците Близнаци и Стрелец и ще бъде много ценно по отношение на осмислянето на стари планове, идеи и намерения.
Овен –  особено очарователни ще бъдете през тази седмица. Това ще е чудесно качество както в личен, така и в професионален план. Идеите ви ще бъдат приемани по-лесно от другите хора. Чарът много ще ви помага и именна на този основа ще можете да наложите себе си.
Телец –  финансово може да е напрегната тази седмица за вас. Парите няма да ви стигат или просто ще имате такова чувство на базата на предстоящите разходи, които ви се очертават. Именно разходите трябва да са много премерени сега и да няма изхвърляне във финансов план, за да запазите чувството на сигурност в живота си.
Близнаци – много подходяща седмица за приключване. Всичко във вашият живот се базира на идеите, а точно сега ще можете да прекратите старите и ненужни идеи. Може да се отърсите от всичко вехто и ненужно и да продължите напред, без да се чувствате вече ограничени.
Рак – тази седмица ще е силно емоционална за вас. Не само енергията на пълнолунието, но и фактът, че се намирате в сатурновия период от живота си, ще ви накарат да се замислите какво трябва да приключите в живота си сега и как това да стане по най-добрия начин за вас.
Лъв – много позитивна и стабилна седмица както по отношение на емоциите, така и по отношение на парите. Сега можете да бъдете особено романтични, както и особено разумни по отношение на финансите. Важното е в момента да успеете да е чувствате ценни – това много ще ви помогне на самочувствието.
Дева – тази седмица трябва да сте много предпазливи по отношение на това, което другите ви казват и нещата, в които искат да ви убедят. Поставяйте всичко под съмнение, защото както вие може да не ги разбирате добре, така и другите хора могат да имат проблем правилно да ви поднесат информацията и оттам да идва голямо объркване.
Везни – любовта може да играе много важна и съществена роля в живота ви през тази седмица. Тя може да е както рамото, на което да се опрете, когато ви е трудно, така може и да се свързва с добрата партньорска оценка, от която имате нужда, за да се чувствате щастливи. Ценете любовта през тази седмица.

Скорпион – точно сега може да усетите, че емоциите ви заливат и не можете да си намерите място. Много неща сте задържали в себе си в момента и трябва да намерите начин да се спасите от тях. Ако трябва, по време на този процес, останете сами и подредете мислите и чувствата си, без да се влияете от другите хора.
Стрелец – на базата на откритата комуникация ще можете да решите много стари проблеми и да изгладите отношенията с близките до вас хора. Не се страхувайте да изразявате мнението си свободно и да защитавате собствените си позиции, още повече, ако смятате, че сте прави.
Козирог – тази седмица може да е особено напрегната за вас. Може да има подчертана несигурност в живота ви, както и скоростта на живота ви може да е прекалено ускорена и рискова на моменти, а това може да ви изважда от кожата ви. Няма как да наложите вашето мнение, ще трябва да сте търпеливи, за да запазите себе си.
Водолей – под една или друга форма тази седмица ще даде предпоставките за нещо ново в живота ви. Новото може да дойде заедно със заминаването на старото. Не се опитвайте да задържате старите неща, а ги оставете по един естествен начин да си отидат от вас и по този начин да дадете място на новата енергия.
Риби –  тази седмица може да се окажете наблюдател в собствения си живот. Събитията около вас ще се случват, провокирани от външни сили, а вие просто ще трябва да се съобразявате с крайния резултат. Тази наблюдателна позиция може да е много ценна и да успеете да погледнете живота си отстрани. Тази опитност може да ви е много полезна в момента.