15-21 Юни
Седмицата започва с чудесната енергия на Новолунието, което ще се случи в знака на Близнаците. След напрежението и объркването, което ни даде Меркурий, сега ще имаме възможност да стартираме отново плановете си и да реализираме идеите си. Комуникацията е това, което ще ни спаси от всяка една сложна и заплетена ситуация.
Овен   седмицата носи редица позитивни направления за вас. От една страна се намират любовните ви взаимоотношения, които могат да бъдат поправени с открита комуникация и отказ от лъжи. От друга страна седмицата ще изисква от вас да придадете стабилност и сигурност в живота ви – това може да е както емоционална, така и материална сигурност.
Телец – емоциите ще имат много силен трансформиращ характер в живота ви точно сега. Може да има силно емоционални ситуации, които под някаква форма да ви разтърсят и да ви накарат да погледнете на себе си с нови очи. В момента е много важно да чувствате, а не да анализирате на базата на логиката.
Близнаци – предстои една много позитивна седмица за Близнаците, които ще могат да се захванат с нови дела, с нови идеи и да насочат по един конструктивен начин интелектуалния си потенциал. През тази седмица могат да се реализират забавените проекти и да се проведат разговори, които са били отлагани.
Рак – тази седмица парите ще са много важна тема в живота ви. От една страна парите ще са сигурността, от която имате нужда, от друга страна парите ще са средството за забавление и за почивка. Важно е да направите една много сериозна сметка на финансите ви към момента, за да нямате притеснения в близко бъдеще.
Лъв – енергията е много позитивна за вас по отношение на емоциите, на любовта и връзката ви с децата – все теми, които вие обичате. В момента сте склонни да се отдавате на удоволствия, отколкото да се нагърбвате с прекалено много задачи. Сега е идеалният момент да си починете.
Дева – известно напрежение ще ви донесе тази седмица. Може да сте поставени в ситуации на избор както в личен, така и в професионален план и да ви е много трудно да направите избора. Посъветвайте се с авторитетни за вас хора и общувайте активно.

Везни – седмицата дава много позитивен потенциал за пътувания и за премествания. Определено животът ви в момента се нуждае от една различна динамика, която да ви накара да се чувствате живи и да ви е интересно. Рутината може силно да ви изтощава.
Скорпион – известно напрежение може да ви носи общуването точно сега. Разговорите могат да ви се струват несъдържателни, скучни и да имате нужда да промените средата около себе си. Просто го направете, а не трупайте негативна енергия и не се разочаровайте от другите хора.
Стрелец – много важна ще е тази седмица по отношение на краткосрочните ви планове. Ще можете да изясните за себе си с кого ще ги реализирате и точно по какъв начин. Сътрудничеството ще е много важна за вас точно сега, но не на всяка цена, затова добре подбирайте партньорите си.
Козирог – цялата среда, която ви заобикаля в момента може да ви се струва много изнервяща. Сякаш на всички им липсва този ред, който вие очаквате да получите. Вие няма как да спрете промените и разместването на пластовете в живота ви, може просто да се промените, както  се променя и средата около вас.
Водолей – позволете на другите да ви обичат и да се грижат за вас. отърсете се от вдървеното и интелектуално поведение и се опитайте да сте малко по-емоционални. Емоциите ви няма как да бъдат правилно разбрани, ако не умеете да ги комуникирате по добрия начин. Отделете специално внимание на емоционалния си свят сега.
Риби – хората около вас ще бъдат ценен коректор по отношение на поведението ви. Те ще ви накарат да се променяте и то на базата на грешките в поведението, които сте допускали до момента. Не се опитвайте да запазите егото си на всяка цена, а се опитайте да се поучите от собствените си стари грешки и да не ги допускате повече.