22-28 Юни
Лятото вече настъпи официално, а заедно с това в астрологичен план Слънцето премина в знака на Рака. Всичко това вещае много топли емоции, много романтика и много нежност, както и специално отношение към дома и семейството. Освен това, не трябва да забравяме, че знакът на Рака се свързва с идеята за края. Сега ще е и подходящ момент да поставим край на тези дела, които са се изчерпали в живота ни, не ни дават енергия, а само ни взимат.
Овен – точно сега ви е даден чудесен потенциал, който напира да се реализира. Това, което може да ви пречи е семейството, както и нуждата да се погрижите за него и да отделите от времето и енергията си на дома и на членовете на семейството. Използвайте първо потенциала си за семейството, а след това за себе си.
Телец – темата за сигурността отново идва на преден план. Сигурността се свързва основно с дома, а точно сега тази тема може да изисква много финанси от ваша страна. Ако сте започнали ремонти или битови подобрения, то може финансово планът да надскочи очакванията ви, затова е важно да бъдете умерени като поведение и реакции през тази седмица.
Близнаци – тази седмица ще ви даде голямо емоционално объркване. Вие сте преди всичко логични хора, а когато при вас емоциите станат прекалено силни, то сякаш не знаете как да реагирате. Това ще се случи и тази седмица. Важно е да имате близък човек, който да ви дава стабилност и съвети в моментите, в които не знаете какво точно да правите.
Рак – седмицата е както наситена с равносметка за тези Раци, на които им предстои рождения ден, така е наситена и с много положителна енергия за тези, които преминават вече през Сатурновия си период. Тази седмица ще е много важно да можете да владеете емоциите си и да не се поддавате на емоционални провокации.
Лъв- много силна седмица за Лъвовете във всяко едно направление. Късметът е на ваша страна, особено очарователни сте, всички ще ви се случва много лесно и приятно, стига да знаете накъде сте тръгнали и каква е вашата посока. Дори да не знаете, но ако имате желание да разберете, сега ще ви бъде дадена тази информация.
Дева – енергията за вас е много мека, приятна и предразполагаща. Тази седмица ще имате възможност да покажете най-доброто от себе си и по този начин можете да спечелите симпатиите на другите. Чудесна седмица за грижа към най-близките хора, както и възможност да им покажете колко са важни те за вас.

Везни – тази седмица може да действате по един неразумен начин и да се впускате в неочаквани предизвикателства, които може да не са точно за вас. Имате желание да убиете скуката в живота ви, но може да не сте напълно наясно как да стане това. Затова не препускайте в посока, която не сте сигурни докъде ще ви доведе.
Скорпион – темите любов и взаимоотношения могат да са много активни в живота ви в момента. Присъствието им обаче може да е напрегнато и да ви създава известен емоционален дискомфорт. Това се дължи на факта, че може да сте си поставили или непостижима или неподходяща цел в любовен план. Важно е да преразгледате намеренията си.
Стрелец – тази седмица ще ви даде всичко, от което имате нужда и искате, но след като проявите умереност в характера и покажете на другите хора, че на вас може да се разчита. Това може да изисква от вас да не бъдете напълно себе си и да ограничите темперамента си, но определено жертвата ще си заслужава.
Козирог – тази седмица може да усетите, че тонусът ви е паднал, а заедно с това и настроението ви. В момента е важно да се погрижите за емоционалното и физическото си здраве, както и да се занимавате само с рутинни неща, без да поемате прекалено много задачи, които могат допълнително да ви изтощят.
Водолей – много различна и нетипична може да е тази седмица за вас. Това може да се дължи на факта, че ще бъдете поставени в много различни, а често и нови ситуации, в които няма да знаете как да реагирате и ще трябва да разчитате на собствената си креативност и умение за адаптация.
Риби –  през тази седмица може да се почувствате особено неразбрани и да усетите, че идеите ви не се възприемат по този начин, по който очаквате. Добре е това да ви накара да се замислите къде е грешката в самите вас и ако я откриете, то поправете я. Чудесна седмица за споделяне с близки хора и получаване на ценни съвети от тях.